12.02.13
10:21
Здравейте.
С воля, агресия и комбиниране на видове тичане и скачане свалих доста килограми и се чувствам страхотно. Проблемът е, че режимът е интензивен и няма да мога да го поддържам много време (пречи ми на работата), поради което търся ефективна диета за запазване на теглото. Към момента и до момента хляб, пържени продукти, захар, сладки неща много много рядко ям, алкохол рядко пия. Структурата ми е такава, че много лесно качвам. Дори и само банани да ям за вечеря, няколко дни с подобно хранене и става време за поредна порция тичане.
В момента изпробвам Високо-мазнинно-ниско-въглехидратно-хранене. На първи ден ядох омлет с колбас за закуска, ядки и прясно мляко за обед, и 2 пълнени чушки с яйца за вечеря. Чувствам се гадно на следващия ден(днес), “омазнен” най-общо казано. Разбира се, поне седмица ще пробвам по този метод.
Какви са вашите впечетления от ВМНВХ? И като цяло, какви са вашите впечетления от диети за запазване на теглото? Търся си такава, която да е подходяща за мен - всякакви лишения от определени неща са ок, стига да трябва да гладувам зверски.
Благодаря предварително!
12.02.13
10:36
www.spidersport.com