Протеин за качване на килограми . Помогнете

12.02.13
14:06

И така... тренирам вече от един месец , 3 пъти в седмицата . Не мога да кача килиграми , от определено време се сам си на моите килограми , около 60 . И Реших да взема протеин , препоръчаха ми този VPX Syngex . Някой с повече опит , ако ми помогне ще се радвам много :)

Не качваш килограми защото не се храниш достатъчно (като качество и количество).
Приемането на протеин няма да ти реши този проблем.

12.02.13
14:29

значи ми е рано още за протеини... ?

12.02.13
14:35

Не че ти е рано, просто ако не ядеш качествено, язък че си вземал протеина. Хранителната добавка не е заместител на истинската храна. Яж повече пъти на ден, повече месо и в по големи количества и ще качиш.

12.02.13
14:40

Не съм зимал още протеин . Ще наблягам повече на пилешкото тогва и протеина ще го оставя за по-напред .

12.02.13
15:10

То пилешкото си е протеин ... щом имаш възможност да наблегнеш на него, не ти трябва пудра...

12.02.13
15:12

Мерси много :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1