Включване на упражнения с халки в тренировката?

12.02.13
20:48

Здравейте.Занимавам се със стриит фитнес(главно напомпващи упражнения и на последен план скилс,тъй като целя мускулна маса=22години,67кг,170 висок,стаж 1год.).Тренировката ми е главно силови,набирания(всякакви),лицеви(всякакви),кофи,клекове.Направих си и халки.Това което ме интерисува е,че искам да мина така да кажа на по-горно ниво.Искам да включа някакви упражнения на халки,но аз знам само набирания и това е.Може ли някой да ми даде линк или да ми обясни като на човек как тренират гимнастиците(прегледах на един колега имаше сходна тема,234234 коментара и никой не по темата)....Изключително съм запален по гимнастика,но не професионално разбира се.Искам като излезна и си закача халките да тренирам на тях,а не да правя и на тях набирания само.Намирам клипче на Йордан Йовчев,но той е напварил само с набиране и още нещо имаше.Мисълта ми е ако има някой тук занимавал се с гимнастика или гледал как протича една тренировка да ми обясни основите на гимнастиката и на кое да наблегна(с какво започва всеки гимнастик).В началото какво да правя и към какво да се стремя след време.Как да започна,ок ще започна с набирания и ? с какво друго ?Много моля сериозно по темата и без лиготиии.Благодаря :) (и се извинявам ако има грешки)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.02.13 06:52.

http://www.bb-team.org/articles/4287_kak-da-trenirame-na-lostovete-II-chast
http://www.beastskills.com/
Книгите Overcoming Gravitiy - Steven Low и Building the gymnastic body - Coach Sommer ги има в the pirate bay.

Успех :)

Това, че целиш визия, не значи, че трябва да пренебрегваш заучаването на умения, даже напротив. Започвай тренировката си с тях и продължавай с кръгове за цялото тяло. Включи и клекове на един крак, скачане и спринтове.

Мнението беше редактирано от Сгазен Помияр на 12.02.13 22:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1