19.06.15
14:28
Carlsberg козметика, някои потребители биха я оценили, може би? :D
Предпочитам натурално да си я консумирам бирата. :D
19.06.15
14:34
Виж, ако козметичните компании предлагаха бира към козметиката, щеше да е друга ... бира :D И без това като почнат дамите да се суетят покрай някой щанд за лакове и помади, отнема тъкмо време за по бира (beer)
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 19.06.15 14:35.
В един американски форум прочетох, че филма “300” бил расистки според повечето хора. Спартанците били представени едва ли не като полубогове, с перфектни форми и прочие, за разлика от персийците, които са представени като някаква сбирщина и мешавица от етноси, хора с аномалии и прочие. Филма си е все пак малко или много художествена измислица, така че не знам за какво им е да дълбаят на хората.
19.06.15
21:41
https://www.facebook.com/haberaycom/videos/1075111309181076/
:D
хаха :D . Само не разбрах защо за фон са сложили американското знае и кулите близнаци?
21.06.15
19:56
Т О Ч К А -> .
:D :D :D
22.06.15
10:17
Който е на “ти” с набиранията, да го има за домашно:
:)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.06.15 10:18.
Изобретението на века:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aPGvPMw_460sv.mp4
Някои хора си нямат работа. :D
Tова е мега вирално във фейсбук днес. Нямам съмнения, че сока в кутия, произведен от Кока-Кола, не е фреш, ама се чудех дали има някаквo химическo обяснение за тази екстра? :D Прилича ми на недоразтворена боя и желатин...
Мнението беше редактирано от Nickie на 22.06.15 15:58.
22.06.15
16:39
Най-вероятно Ники е права- утайка на желиращи и сгъстяващи агенти, оцветители и пр. Tези сокове се правят от ....
вода, пюре от зелена ябълка мин. 20%, ябълков сок мин.10% от концентрат, фруктозо-глюкозен сироп, киселина: лимонена киселина, аромати, оцветители
....
концентрат значи сух прахообразен продукт. На практика- натуралните сокове се произвеждат от сухо вещество, което се разрежда, също като степчетата. След това се пастьоризира - за да се постигне микробиологична чистота, “суровият” сок бъка от бактерии, които ще се размножат неконтролирано в затворената кутия.
И това всичкото е нормално, защото си виждала в какво се превръща пресния сок от ябълка 15 мин, след изцеждане - мътна кафеникава течност с утайка. Няма как 6 - 9 месеца по-късно един сок без добавки да има вкуса, мириса и вида на прясна ябълка, без необходимите подобрения.
Явно се случва нещо да се утаи или сплуе :) Това ми е обяснението.
+ е възможно технологично замърсяване на поточната линия - както се случва с саламите, хляба и пр. да попадат нехранителни предмети (ластици, пластмаси, телчета) по време на производствения процес.
Хем красива, хем и умна (за моето ниво де, на някои може да им се стори леко глуповата) :P
http://9gag.com/tv/p/aK1onq/if-you-re-going-80mph-how-long-will-it-take-go-to-80miles?ref=fbl9
23.06.15
09:42
Дори не е руса, баси
23.06.15
10:16
Да, ама ако почне да пише на телефона направо е фурия. Освен това знае и цялата биография на Джъстин Бийбър. Какво повече и трябва? Какато казват и в коментарите долу под видеото - хубавелка е(може би), има анатомични особености, които ще я оправят в живота.
В този ред на мисли последния български сериал - връзки, онова предаване за психоложката, която разкрива случки от професионалния си живот - всички те правят нещо много лошо, поне според мен - проповядват и един вид узаконяват неща като изневярата, развода, секса за пари и др., все неща, които са истина, но едва ли трябва да се показват по телевизията, че и предавания да се правят за тях. Би трябвало да се правят други предавания, които възпитават други ценности в хората, особено в подрастващите. На запад е пълен упадък и разврат и все повече филмови режисьори и сценаристи показват, че нещо е объркано в обществото. Филмите им стават за това как хората превъзмогват проблемите и остават заедно. Не може ли тук да не копират сериалите на хамериканците, а да бъдат малко по-напредничави в мисленето си? Не е страшно да направиш сериал за семейството, в който да няма разводи, любовници, рушвети, курвети и др.
Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 23.06.15 10:18.
23.06.15
10:19
Не е страшно да направиш сериал за семейството, в който да няма разводи, любовници, рушвети, курвети и др.
То че не е страшно, не е... ама няма кой да го гледа :Ц
23.06.15
11:15
“кетълбел (метална топка за фитнес)”: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_400029237
ахъ ахъ ахъ..
Колко висши образования му трябват на човек да си залепи протектора да му се невиди!
Колко висши образования му трябват на човек да си залепи протектора да му се невиди!
Колкото повече, толкова по-трудно :D
Ако говориш за протектор за тъчскрийн, последният път си взех стъклен. :) Огромна разлика! Повече никога мек - стъклен или никакъв.
23.06.15
12:54
“кетълбел (метална топка за фитнес)”: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_400029237
ахъ ахъ ахъ..
Явно е от леките кетълбели ;) Я да го фрасне 24ка, ще е предумишлено убийство :)
Ако говориш за протектор за тъчскрийн, последният път си взех стъклен. :) Огромна разлика! Повече никога мек - стъклен или никакъв.
Не намерих Боби, нито течни, нито стъклени - никви, само меките китайки боклуци. Тъпите Мотороли не са особено популярни...Поръчах от БГ и от Англия да видим кви са...
Не намерих Боби, нито течни, нито стъклени - никви, само меките китайки боклуци. Тъпите Мотороли не са особено популярни...Поръчах от БГ и от Англия да видим кви са...
Като е Моторола, какво й пазиш тогава? :)
Видя ли в aliexpress? Има доста видове tempered glass, от по 2 долара, с free shiping, все някой може да стане.
Мнението беше редактирано от Петър на 23.06.15 13:19.
23.06.15
21:43
Споко, аз също. Екстра ми е ;)
23.06.15
21:45
ахъ ахъ ахъ..
Явно е от леките кетълбели ;) Я да го фрасне 24ка, ще е предумишлено убийство :)
A дали ще може да я вдигне. :D
23.06.15
23:33
,
Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 24.06.15 13:53.
23.06.15
23:37
Каква е тази нова мода сега?
Черни чорапогащници са новите клинове за спорт!
Някой ще ми обясни ли кога се зароди този стремеж да си покажем долните гащи?! :D
(wasntme)
23.06.15
23:54
Това беше модата, преди да се появят клиновете. :)
24.06.15
09:00
Е, значи сме в ретро период и всички вадят чорапогащниците. :)
24.06.15
09:02
Рони, при мен няма такива... прати 2-3 от по-читавите... за статистически цели, естествено! :)
Някой ще ми обясни ли кога се зароди този стремеж да си покажем долните гащи?! :D
(wasntme)
Може да е от липса на финансова възможност, клиновете са скъпи.
24.06.15
10:03
(wasntme)
По-интересно ще е за тези, които не носят долни гащи под чорапогащника :)
Виждала съм момичета да ходят по улиците с чорапогащник, вместо клин.
24.06.15
10:07
Не, в случая не е до финанси.
Според мен е нещо друго. :)
А и клиновете не е задължително да бъдат скъпи. Имам такива за по 6 лв.
24.06.15
10:19
Какво стана с добрите стари турски анцузи? Тия клипчета в нета развратиха поколението ;) :D
24.06.15
10:30
Клинове... анцузи... така ще е - Фики-тата си крият краченцата! (giggle)