Лаф моабет - осма серия

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Nickie на 19.06.15, 14:15:

Carlsberg козметика, някои потребители биха я оценили, може би? :D

Предпочитам натурално да си я консумирам бирата. :D

Виж, ако козметичните компании предлагаха бира към козметиката, щеше да е друга ... бира :D И без това като почнат дамите да се суетят покрай някой щанд за лакове и помади, отнема тъкмо време за по бира (beer)

Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 19.06.15 14:35.

19.06.15
20:58

В един американски форум прочетох, че филма “300” бил расистки според повечето хора. Спартанците били представени едва ли не като полубогове, с перфектни форми и прочие, за разлика от персийците, които са представени като някаква сбирщина и мешавица от етноси, хора с аномалии и прочие. Филма си е все пак малко или много художествена измислица, така че не знам за какво им е да дълбаят на хората.

19.06.15
21:06

Мотивационно ... :D

https://www.facebook.com/haberaycom/videos/1075111309181076/
:D

20.06.15
09:01

Стиииииииииииииииииил

20.06.15
13:50

хаха :D . Само не разбрах защо за фон са сложили американското знае и кулите близнаци?

20.06.15
16:27

Новата ми любима картина.
Кокаинов каубой на Дерек Бошиер.

Т О Ч К А -> .
:D :D :D

Който е на “ти” с набиранията, да го има за домашно:

:)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.06.15 10:18.

22.06.15
14:25

Изобретението на века:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aPGvPMw_460sv.mp4

Някои хора си нямат работа. :D

22.06.15
15:56

Tова е мега вирално във фейсбук днес. Нямам съмнения, че сока в кутия, произведен от Кока-Кола, не е фреш, ама се чудех дали има някаквo химическo обяснение за тази екстра? :D Прилича ми на недоразтворена боя и желатин...

Мнението беше редактирано от Nickie на 22.06.15 15:58.

22.06.15
16:14

Нещо е станало със сока от тиква, опс... ябълка :D .

22.06.15
16:39

Най-вероятно Ники е права- утайка на желиращи и сгъстяващи агенти, оцветители и пр. Tези сокове се правят от ....

вода, пюре от зелена ябълка мин. 20%, ябълков сок мин.10% от концентрат, фруктозо-глюкозен сироп, киселина: лимонена киселина, аромати, оцветители
....
концентрат значи сух прахообразен продукт. На практика- натуралните сокове се произвеждат от сухо вещество, което се разрежда, също като степчетата. След това се пастьоризира - за да се постигне микробиологична чистота, “суровият” сок бъка от бактерии, които ще се размножат неконтролирано в затворената кутия.

И това всичкото е нормално, защото си виждала в какво се превръща пресния сок от ябълка 15 мин, след изцеждане - мътна кафеникава течност с утайка. Няма как 6 - 9 месеца по-късно един сок без добавки да има вкуса, мириса и вида на прясна ябълка, без необходимите подобрения.
Явно се случва нещо да се утаи или сплуе :) Това ми е обяснението.

+ е възможно технологично замърсяване на поточната линия - както се случва с саламите, хляба и пр. да попадат нехранителни предмети (ластици, пластмаси, телчета) по време на производствения процес.

22.06.15
21:37

hih

Мнението беше редактирано от umad brah на 22.06.15 21:39.

22.06.15
23:28

Хем красива, хем и умна (за моето ниво де, на някои може да им се стори леко глуповата) :P

http://9gag.com/tv/p/aK1onq/if-you-re-going-80mph-how-long-will-it-take-go-to-80miles?ref=fbl9

23.06.15
09:42

Дори не е руса, баси

23.06.15
10:16

Да, ама ако почне да пише на телефона направо е фурия. Освен това знае и цялата биография на Джъстин Бийбър. Какво повече и трябва? Какато казват и в коментарите долу под видеото - хубавелка е(може би), има анатомични особености, които ще я оправят в живота.
В този ред на мисли последния български сериал - връзки, онова предаване за психоложката, която разкрива случки от професионалния си живот - всички те правят нещо много лошо, поне според мен - проповядват и един вид узаконяват неща като изневярата, развода, секса за пари и др., все неща, които са истина, но едва ли трябва да се показват по телевизията, че и предавания да се правят за тях. Би трябвало да се правят други предавания, които възпитават други ценности в хората, особено в подрастващите. На запад е пълен упадък и разврат и все повече филмови режисьори и сценаристи показват, че нещо е объркано в обществото. Филмите им стават за това как хората превъзмогват проблемите и остават заедно. Не може ли тук да не копират сериалите на хамериканците, а да бъдат малко по-напредничави в мисленето си? Не е страшно да направиш сериал за семейството, в който да няма разводи, любовници, рушвети, курвети и др.

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 23.06.15 10:18.

23.06.15
10:19

казано от Камен Илиев на 23.06.15, 10:16:

Не е страшно да направиш сериал за семейството, в който да няма разводи, любовници, рушвети, курвети и др.

То че не е страшно, не е... ама няма кой да го гледа :Ц

“кетълбел (метална топка за фитнес)”: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_400029237

ахъ ахъ ахъ..

23.06.15
11:54

Колко висши образования му трябват на човек да си залепи протектора да му се невиди!

23.06.15
12:21

казано от Петър на 23.06.15, 11:54:

Колко висши образования му трябват на човек да си залепи протектора да му се невиди!

Колкото повече, толкова по-трудно :D

23.06.15
12:35

казано от Петър на 23.06.15, 11:54:

Ако говориш за протектор за тъчскрийн, последният път си взех стъклен. :) Огромна разлика! Повече никога мек - стъклен или никакъв.

23.06.15
12:54

казано от Димитър Михайлов на 23.06.15, 11:15:

“кетълбел (метална топка за фитнес)”: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_400029237

ахъ ахъ ахъ..

Явно е от леките кетълбели ;) Я да го фрасне 24ка, ще е предумишлено убийство :)

23.06.15
12:56

казано от Boby_ на 23.06.15, 12:35:

Ако говориш за протектор за тъчскрийн, последният път си взех стъклен. :) Огромна разлика! Повече никога мек - стъклен или никакъв.

Не намерих Боби, нито течни, нито стъклени - никви, само меките китайки боклуци. Тъпите Мотороли не са особено популярни...Поръчах от БГ и от Англия да видим кви са...

23.06.15
13:12

казано от Петър на 23.06.15, 12:56:

казано от Boby_ на 23.06.15, 12:35:

Не намерих Боби, нито течни, нито стъклени - никви, само меките китайки боклуци. Тъпите Мотороли не са особено популярни...Поръчах от БГ и от Англия да видим кви са...

Като е Моторола, какво й пазиш тогава? :)

23.06.15
13:17

Видя ли в aliexpress? Има доста видове tempered glass, от по 2 долара, с free shiping, все някой може да стане.

Мнението беше редактирано от Петър на 23.06.15 13:19.

23.06.15
21:41

Само аз ли съм с телефон за 10лв. :D .

Теди Илиева

23.06.15
21:43

Споко, аз също.  Екстра ми е  ;)

казано от Queen Cobra на 23.06.15, 12:54:

казано от Димитър Михайлов на 23.06.15, 11:15:

ахъ ахъ ахъ..

Явно е от леките кетълбели ;) Я да го фрасне 24ка, ще е предумишлено убийство :)

A дали ще може да я вдигне. :D

,

Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 24.06.15 13:53.

Каква е тази нова мода сега?

Черни чорапогащници са новите клинове за спорт!
Някой ще ми обясни ли кога се зароди този стремеж да си покажем долните гащи?! :D
(wasntme)

казано от Вероника Налбатска на 23.06.15, 23:37:

Това беше модата, преди да се появят клиновете. :)

Е, значи сме в ретро период и всички вадят чорапогащниците. :)

Рони, при мен няма такива... прати 2-3 от по-читавите... за статистически цели, естествено! :)

24.06.15
10:00

Някой ще ми обясни ли кога се зароди този стремеж да си покажем долните гащи?! :D
(wasntme)

Може да е от липса на финансова възможност, клиновете са скъпи.

24.06.15
10:03

(wasntme)

По-интересно ще е за тези, които не носят долни гащи под чорапогащника :)
Виждала съм момичета да ходят по улиците с чорапогащник, вместо клин.

Не, в случая не е до финанси.
Според мен е нещо друго. :)

А и клиновете не е задължително да бъдат скъпи. Имам такива за по 6 лв.

24.06.15
10:19

Какво стана с добрите стари турски анцузи? Тия клипчета в нета развратиха поколението ;) :D

Клинове... анцузи... така ще е - Фики-тата си крият краченцата! (giggle)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1