Прави ми впечатление, че напоследък мускулестите и силни мъже не се търсят... (wasntme)
Все повече оставам с впечатлението, че повечето млади момичета се кефят е на такива напудрени мом(и)ченца(снимката по-долу), отколкото на мускулести грамади. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.03.13 11:45.
Не че нещо,но тая жена е тежко болна....да не дава Господ.Съвсем друг е въпроса колко съчувствие заслужава.
Знам, Марти, но това не променя факта, че откакто дойде на власт стана поне двойна - може да сравниш снимки преди и след. Преди беше просто пълна жена...И както обича да казва една моя позната лекарка - “Таз шийка, лелче, не е от туршийка” :)
24.03.13
09:17
Прави ми впечатление, че напоследък мускулестите и силни мъже не се търсят... (wasntme)
Все повече оставам с впечатлението, че повечето млади момичета се кефят е на такива напудрени мом(и)ченца(снимката по-долу), отколкото на мускулести грамади. (wasntme)
Нека се кефат, ти си търси хубави момичета. ;)
http://vbox7.com/play:6f57a511e1 Ето нещо красиво !
Мнението беше редактирано от Castilo на 24.03.13 10:34.
24.03.13
11:11
http://prodavalnik.com/vibram-komodosport-ls—-maratonki-s-pet-prsta-i13415615 :D
Не че нещо,но тая жена е тежко болна....да не дава Господ.Съвсем друг е въпроса колко съчувствие заслужава.
Болна? За мен не е болест нещо, което може да бъде контролирано с воля. Нали не смяташ, че е пораснала толкова от въздуха, който диша?
Мутренските времена, големите баници, облечени в анцузи отминават с времето, нормално. Но, по мое мнение и към ден днешен, младите момиченца nе биха отказали, макар и напудрено момченце, но с хубаво телце :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.03.13 11:46.
Мутренските времена, големите баници, облечени в анцузи отминават с времето, нормално. Но, по мое мнение и към ден днешен, младите момиченца nе биха отказали, макар и напудрено момченце, но с хубаво телце :D
“Хубаво тяло” и “мускулеста грамада” са две коренно различни неща, особено за младите момичета (а и не само)
Жика, съгласен съм, че за някой хора това да изглеждат по определен начин е много по-трудно, но както казах калории от въздуха не идват. ;) Колкото и да е нарушена обмяната на веществата, това да се докараш до подобно състояние не е възможно с нормално хранене, необходимо е здраво и усърдно плюскане. А това че не е възможно да се освиниш по подобен начин ако изгаряш повече калории от колкото приемаш, съм абсолютно убеден, че не е необходимо да то го обяснявам.
24.03.13
15:15
Модата отминава но едно е сигурно.. в дискотеката една мутра винаги ще натърти един желостив... закон на природата и Нютон който не се влияе от модата и от живота... той е константа... нали знаете.. масата по ускорението и така нататък ... :D За това не се повлиявайте от модата.... Нютон слушайте !!!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.03.13 15:17.
Друго е водещото според мен тук, което оправдава всякакви подигравки - остави апетитът или ендокринните й проблеми. По-важното е изборът й на приоритети. Убеден съм, че лекарите много отдавна са й препоръчали, че трябва да вземе спешни мерки срещи напълняването в т.ч. и постъпване в клиника, намаляване на стреса, активна почивка, спорт и т.н. Факт е обаче, че нейният избор е друг - това повдига резонните въпроси с какво толкова това, което прави в момента, може да превъзхожда здравословното й състояние, че тя така очеизвадно да пренебрегва последното...
Мнението беше редактирано от Петър на 24.03.13 19:08.
събрах некой лев и се чуда дали да си взема foam roller заслужава ли си
Аз си взех преди няколко дена и съм доволен.Първо бях малко скептично настроен, защото гледаш някакво си цилиндърче :D с розово по него и си казваш “кви са тия женски раоти” ама след едно самомасажиране променяш мнението си ;)
Мнението беше редактирано от Castilo на 24.03.13 21:16.
25.03.13
06:33
вероятно ако с него работи някоя секси мацка рулерчето почва да дейстава по-добре или? :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.03.13 06:43.
Във връзка с фоумролирането- една пвц траба с по-голям диаметър (от 55 нагоре) върши същата работа. По-трудно е да си намериш trigger points на мускулите .
25.03.13
14:01
Кво представлява тоя фоум ролер?Не мога ли да си намеря една пвц тръба и да я облепя с тънко дунапрен и да действам?
25.03.13
14:21
e… то можеш и кола да си направиш сам но хората си купуват.. питай ги защо :D :D
Във връзка с фоумролирането- една пвц траба с по-голям диаметър (от 55 нагоре) върши същата работа. По-трудно е да си намериш trigger points на мускулите .
е тва е
26.03.13
15:20
https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6899433_700b_v1.jpg
26.03.13
16:56
e… то можеш и кола да си направиш сам но хората си купуват.. питай ги защо :D :D
Аз затва питам има ли някъв кусур тоя фоумролер или и сам моа да си го сглобя :/
26.03.13
17:40
Тоя Стаменов... Хайде да не му генерираме излишен трафик на този папуняк, момчета... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.03.13 17:41.
26.03.13
21:33
Ъъъъ кое е Стаменов?
26.03.13
23:38
Наскоро с френдове се чудехме как сяда на столовете в Парламента...
Болна е от лакомия...чух, че муа 2х повече кюфтета от мен на ядене....
Извън темата : Турският съдия, педе*аст, педе*аст...............
27.03.13
00:27
то скъп креатин има ли ? :D
http://24.media.tumblr.com/07c48314b9964d1a532f07b1e12dbe2f/tumblr_mk39e1MAt01s5zuyho1_400.gif
27.03.13
13:44
А Боби аз с химия не се занимавам.... не пускай слухове тука :D пък и аз по-скъп креатин от 60-70лв май не съм виждал ( не става дума за монохидрат а за другите... кре-алкилн, креатин естер май беше.. )....
http://gong.bg/view_article.php?article_id=336845
много се надъха дядото след лошия старт...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.03.13 14:12.
27.03.13
19:20
дали не падна от последния етаж
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.03.13 19:25.
28.03.13
22:49
А тъкмо се надъхвам,ама няма да стане :)) Би му майката http://www.topfit.bg/bg/Правила/
30.03.13
18:30
днеска сменят времето през ноща и ще работя един час по-малко.. не съм ли like a boss :)
30.03.13
18:39
ари ве тес от бб теам мн бавни доставки праат :@ лосхи сте
1 ден бавно ли е?
по принцип ми ги доставят сутринта ама тес работят с неква друга фирма и към 3 ми го доставиха .. :Д
по принцип ми ги доставят сутринта ама тес работят с неква друга фирма и към 3 ми го доставиха .. :Д
Тц, тц, тц... :D
Тц, тц, тц... :D
:D