казано от Old Timer на 28.05.13, 21:46:
Супер простотия, та дори имам още няколко тренировки до края на месеца които съм си ги платил!!! (nbad) (swear)
Търси си парите в такъв случай. Въпросът е принципен - не за 5-10 лв и точно заради това аз бих вдигнал много сериозна пушилка.
казано от Петър Стоянов на 28.05.13, 23:17:
казано от Old Timer на 28.05.13, 21:46:
Днес ми се случи най-голямата тъпотия...
Не мога да се сетя в коя статия беше писал за силов бодибилдър, който клякал с голем тежести и прихващал щангата от пода. Тъкмо ще почнеш като него.
Ами това не съм го писал в статия, а в едно мнение, става въпрос за бореца Хенри “Мило” Щейнборн. Но това е ставало само със сферична щанга и да не говорим, че е трудно и опасно. На мен не ми пука кой знае колко за клека - ще правя стандартна тяга, хакен клек и евентуално клек с дъмбели. И без друго от тежките и чести пълни клекове, колената ми се е*ават яко, защото са ми слаба връзка - особено едното на което съм падал много гадно. Въпроса е, как като съм добър клиент, плащам си редовно таксата и т.н. за една тъпотия да ме изгонят. Утре ще си поискам парите или да си изкарам дните до края на месеца.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 29.05.13 01:13.
28.05.13
23:55
Не знам в каква онлайн игра , някой ми беше казал , че му се е случило горе доло същото. Той направил следното , дръпнал го настрани и му казал “дай сега , недей така.. ще плащам 10-15 отгоре вече , дай да тренирам само !” оня се съгласил и тоя го ударил и му казал “не ми е за 15-те долара , ама щот си такава продажна путка , е за т’ва не става тая зала” :)
Не казвам , че всичко е едно към едно преписано , но смисъла се схваща... :)
Да, остава да се правя на идиот и да му давам още 10-15лв. отгоре, само и само да тренирам в тъпата козметична зала... Не стига, че плащах по 40лв. всеки месец за карта пък и още ще му давам. Собственика се чуди как да набута още някакви плазми и прочие кардио уреди и други глупости в залата, вместо да купи по-тежки дъмбели или да сложи свястна настилка за да се пускат свободно тежестите.
29.05.13
01:57
>?????????????!?!?!?!?!
40 лева на месец и викаш в селския град има 2 зали? Вие нормални ли сте, аз живея в Стара Загора, един от най-големите градове във БГ и тренирам за 15 лева на месец,неограничен достъп С ВСЯКАКВИ МАШИНИ,включително такива,дето ги няма по някои от залите в моловете (дето са най-скъпи,говорим за цени от 8-10+ лева на тренировка) например. Говорим за хард машини,много тежести,олимпииски лостове,баня,съблекалня,абе всичко,че и отгоре. Тея се ебават с вас сериозно,стягай куфарите,продавай къщата и купувай по-малка някъде,дето има харна зала.Тва е.
<
Мнението беше редактирано от lordinario на 29.05.13 01:59.
Истината е да си направя “зала” в нас. Аз си живея сам в къща, имам и имот - тоест пространство бол. Трябват ми 2 солидни лоста, повечко тежести, една силова клетка, някаква лежанка, някоя друга пудовка и два сглобяеми дъмбела. Живи и здрави след няколко месеца ще започна да се оборудвам лека-полека.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 29.05.13 02:21.
29.05.13
23:22
!
Изненадан съм, че с напредването на лятото мярнах само 2 теми от рода “Мнение за шейк от прясно мляко и банан” или “От мляко и банан на шейк по 3 пъти на ден ще стана ли като Рони Колман” :D :D
Мнението беше редактирано от Мирослав на 30.05.13 14:52.
някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна ( аз да и въведя макросите) както в фитдау цъкам new costum food и аз си пиша колко протс, кабрс, фатс има
казано от umad brah на 31.05.13, 20:57:
някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна
Не.
някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна ( аз да и въведя макросите) както в фитдау цъкам new costum food и аз си пиша колко протс, кабрс, фатс има
http://www.myfitnesspal.com/help/faq/10-the-food-i-want-to-log-is-not-in-your-database-how-do-i-add-my-own-foods
01.06.13
14:54
https://www.facebook.com/JyzzOfficial?fref=ts
мирин :D
01.06.13
15:52
казано от Петър на 31.05.13, 21:08:
някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна
Не.
:D
казано от Martin K на 01.06.13, 14:54:
https://www.facebook.com/JyzzOfficial?fref=ts
мирин :D
Mдааа, вече не съм гладна. :D
02.06.13
00:37
Не е важно как ще спечелите а да спечелите! Това е принципа особено лятото с мадамите :P
02.06.13
00:51
много ли е зле техниката? допреди да се снимам мислех, че е добре, ама :D
според мен трябва да се наведа още напред, но за целта ще трябва да намаля килограмите, как мислите? :)
E кажете ми сега, че не трябва да се отворят бисерите...пък нека емоционално ощетените индивиди си се обиждат...
казано от Spas Delchev на 02.06.13, 00:45:
И аз бях така с тесни рамене но нещата се промениха. Смених програмата в фитнеса и започнах да пия някаква билка която била точно за това. Нещата се оправиха и сега съм си супер. Има между другото билки който помагат на движението на клетките точн ов тези части на тялото и го развиват по-бързо. Единствената причина по която някои са с по тесни рамене е точно че там кръвните телца се съединяват мнгоо по-бавно и не е лошо да им помогнеш :)
02.06.13
17:09
Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и всичко беше супер изведнъж чувам ‘’Ма*ка ти да и*а в устата да и*а’’ ....
казано от kristiancho на 02.06.13, 17:09:
Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и...
Повечето са така, докато не си отворят устата... :D :D :D
02.06.13
18:29
Наистина си прав... :D
02.06.13
19:14
казано от kristiancho на 02.06.13, 17:09:
Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и всичко беше супер изведнъж чувам ‘’Ма*ка ти да и*а в устата да и*а’’ ....
Пък като ги срещнеш без грим 2/3 мязат на момчета. Ама нали сме жентълменс ... между нас казано.
Мнението беше редактирано от donsir на 02.06.13 19:14.
02.06.13
23:34
03.06.13
12:29
Мнението беше редактирано от donsir на 03.06.13 12:30.
03.06.13
15:33
http://i1146.photobucket.com/albums/o528/arcki1/Corre-es-una-bomba_zpsd7be9ec6.gif
03.06.13
22:56
Смятай какви съм ги ръсил из форума ... ще взема да си отговарям вече.
Пък и други форумни светила какви са ги писали тихо тихо ...
Обаче, прави ми впечатление, че преди да се появя във форума доста по-често е имало аргументирани и съдържателни дискусии. Що така джанъм ?
Мнението беше редактирано от donsir на 03.06.13 22:57.
04.06.13
01:13
Спи ми сеееееееееееее... проблема е, че не мога да заспяя (envy)
Мелатонин.
Ама аз хубаво давам акъли , a и аз не мога да заспя :D
Мнението беше редактирано от emzo на 04.06.13 01:24.
На хубаво момиче, последното нещо което бих и предложил за да заспи по-лесно е мелатонина... :D :D :D
04.06.13
02:58
Чак да се замисли човек какви ли начини има за преспиване.. пробвах със сънчо, ама не става.... Това не е всяка вечер, та не мисля, че съм за мелатонин. Случва се по пълнолуние, но сега не е.. Ужас, отиде ми сутрешното кардио :D
04.06.13
06:58
казано от Old Timer на 04.06.13, 01:28:
На хубаво момиче, последното нещо което бих и предложил за да заспи по-лесно е мелатонина... :D :D :D
и какво бе какво ще предложиш ... я кажи :D :D
04.06.13
09:11
казано от Danniii :) на 04.06.13, 02:58:
Чак да се замисли човек какви ли начини има за преспиване.. пробвах със сънчо, ама не става.... Това не е всяка вечер, та не мисля, че съм за мелатонин. Случва се по пълнолуние, но сега не е.. Ужас, отиде ми сутрешното кардио :D
Мастурбирай - помага (Очевидно е, че си лягаш сама, затова и съвета ми е със самостоятелен характер)
Чудомир е казал: “Боб и леща не ще оврат до де не ги подкладеш, млада булка не заспива до де не я нае*еш.”
П.П. Дани, не ми се сърди (sweat) :3
Мнението беше редактирано от Мирослав на 04.06.13 10:29.
04.06.13
10:32
Мале, не предполагах, че ще събудя такива размисли :D .
Не съм толкова тънкообидна, благодаря за съветите :Д
Все пак заспах след 04:30 и преди малко се събудих...... нямаше да е зле да поспя повече.
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 04.06.13 10:33.
казано от perseverance на 04.06.13, 09:11:
Мастурбирай - помага
По време на лекция привечер неочаквано в залата спира токът. Един студент се провиква от аудиторията: - Тук е тъмно като в слонски задник! - Кой беше колегата, който даде това сравнение? - пита професорът. Никой не отговаря. А професорът продължава: - Само исках да му кажа, че много уважавам колегите, които са с толкова богат житейски опит! :D
Нищо, че не е темата с вицовете, сега се сетих просто за тоя виц по темата за студенти :Д
Влиза на изпит студент във видимо нетрезво състояние. Даже не нетрезво - мъртав. На 4 крака лази.
Студента: “Го’син професоре, пияни изпитват’ли?”
Професора: “Колега какво да правя.... щом се намира желание, ще изпитвам”
Студента: “Иванеееееее, шефа каза, че ш’зпитва - внасяйте го!!”
04.06.13
21:56
При тегленето към гърди от наведено положение често се случва да видим ексцесивно движение на тялото, или изхвърляне на тежестта. Това натоварва прекалено кръста, което води до сериозни наранявания.
Източник: Често срещани грешки във фитнес тренировките http://www.bb-team.org/articles/1207_chesto-sreshtani-greshki-vav-fitnes-trenirovkite#ixzz2VH6qBTk7
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook
Т’ва кво значи, не мога да си го представя?
05.06.13
06:41
Да се придържаме към съветите с фитнес насоченост... срещу безсъние... лицеви до отказ... лично съм виждал как след 2рата момичетата падат като трупове.. е тук наще девойки са по-издръжливи но ефекта може би ще е същия :D