Лаф моабет - осма серия

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.05.13
23:27

казано от Old Timer на 28.05.13, 21:46:

Супер простотия, та дори имам още няколко тренировки до края на месеца които съм си ги платил!!! (nbad) (swear)

Търси си парите в такъв случай. Въпросът е принципен - не за 5-10 лв и точно заради това аз бих вдигнал много сериозна пушилка.

28.05.13
23:52

казано от Петър Стоянов на 28.05.13, 23:17:

казано от Old Timer на 28.05.13, 21:46:

Днес ми се случи най-голямата тъпотия...

Не мога да се сетя в коя статия беше писал за силов бодибилдър, който клякал с голем тежести и прихващал щангата от пода. Тъкмо ще почнеш като него.

Ами това не съм го писал в статия, а в едно мнение, става въпрос за бореца Хенри “Мило” Щейнборн. Но това е ставало само със сферична щанга и да не говорим, че е трудно и опасно. На мен не ми пука кой знае колко за клека - ще правя стандартна тяга, хакен клек и евентуално клек с дъмбели. И без друго от тежките и чести пълни клекове, колената ми се е*ават яко, защото са ми слаба връзка - особено едното на което съм падал много гадно. Въпроса е, как като съм добър клиент, плащам си редовно таксата и т.н. за една тъпотия да ме изгонят. Утре ще си поискам парите или да си изкарам дните до края на месеца.

Мнението беше редактирано от Old Timer на 29.05.13 01:13.

28.05.13
23:55

Не знам в каква онлайн игра , някой ми беше казал , че му се е случило горе доло същото. Той направил следното , дръпнал го настрани и му казал “дай сега , недей така.. ще плащам 10-15 отгоре вече , дай да тренирам само !” оня се съгласил и тоя го ударил и му казал “не ми е за 15-те долара , ама щот си такава продажна путка , е за т’ва не става тая зала” :)

Не казвам , че всичко е едно към едно преписано , но смисъла се схваща... :)

29.05.13
00:02

Да, остава да се правя на идиот и да му давам още 10-15лв. отгоре, само и само да тренирам в тъпата козметична зала... Не стига, че плащах по 40лв. всеки месец за карта пък и още ще му давам. Собственика се чуди как да набута още някакви плазми и прочие кардио уреди и други глупости в залата, вместо да купи по-тежки дъмбели или да сложи свястна настилка за да се пускат свободно тежестите.

29.05.13
01:57

>?????????????!?!?!?!?!

40 лева на месец и викаш в селския град има 2 зали? Вие нормални ли сте, аз живея в Стара Загора, един от най-големите градове във БГ и тренирам за 15 лева на месец,неограничен достъп С ВСЯКАКВИ МАШИНИ,включително такива,дето ги няма по някои от залите в моловете (дето са най-скъпи,говорим за цени от 8-10+ лева на тренировка) например. Говорим за хард машини,много тежести,олимпииски лостове,баня,съблекалня,абе всичко,че и отгоре. Тея се ебават с вас сериозно,стягай куфарите,продавай къщата и купувай по-малка някъде,дето има харна зала.Тва е.

<

Мнението беше редактирано от lordinario на 29.05.13 01:59.

29.05.13
02:19

Истината е да си направя “зала” в нас. Аз си живея сам в къща, имам и имот - тоест пространство бол. Трябват ми 2 солидни лоста, повечко тежести, една силова клетка, някаква лежанка, някоя друга пудовка и два сглобяеми дъмбела. Живи и здрави след няколко месеца ще започна да се оборудвам лека-полека.

Мнението беше редактирано от Old Timer на 29.05.13 02:21.

Изненадан съм, че с напредването на лятото мярнах само 2 теми от рода “Мнение за шейк от прясно мляко и банан” или “От мляко и банан на шейк по 3 пъти на ден ще стана ли като Рони Колман” :D :D

Мнението беше редактирано от Мирослав на 30.05.13 14:52.

31.05.13
20:57

някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна ( аз да и въведя макросите) както в фитдау цъкам new costum food и аз си пиша колко протс, кабрс, фатс има

31.05.13
21:08

казано от umad brah на 31.05.13, 20:57:

някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна

Не.

31.05.13
21:22

някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна ( аз да и въведя макросите) както в фитдау цъкам new costum food и аз си пиша колко протс, кабрс, фатс има

http://www.myfitnesspal.com/help/faq/10-the-food-i-want-to-log-is-not-in-your-database-how-do-i-add-my-own-foods

01.06.13
14:54

https://www.facebook.com/JyzzOfficial?fref=ts
мирин :D

01.06.13
15:52

казано от Петър на 31.05.13, 21:08:

някой знае ли как в myfitnesspal да си вкарам аз храна

Не.

:D

01.06.13
17:58

казано от Martin K на 01.06.13, 14:54:

https://www.facebook.com/JyzzOfficial?fref=ts
мирин :D

Mдааа, вече не съм гладна. :D

02.06.13
00:37

Не е важно как ще спечелите а да спечелите! Това е принципа особено лятото с мадамите :P

02.06.13
00:51

много ли е зле техниката? допреди да се снимам мислех, че е добре, ама :D
според мен трябва да се наведа още напред, но за целта ще трябва да намаля килограмите, как мислите? :)

02.06.13
13:05

E кажете ми сега, че не трябва да се отворят бисерите...пък нека емоционално ощетените индивиди си се обиждат...

казано от Spas Delchev на 02.06.13, 00:45:

И аз бях така с тесни рамене но нещата се промениха. Смених програмата в фитнеса и започнах да пия някаква билка която била точно за това. Нещата се оправиха и сега съм си супер. Има между другото билки който помагат на движението на клетките точн ов тези части на тялото и го развиват по-бързо. Единствената причина по която някои са с по тесни рамене е точно че там кръвните телца се съединяват мнгоо по-бавно и не е лошо да им помогнеш :)

за феновете на БГ рапа.

Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и всичко беше супер изведнъж чувам ‘’Ма*ка ти да и*а в устата да и*а’’ ....

02.06.13
17:45

казано от kristiancho на 02.06.13, 17:09:

Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и...

Повечето са така, докато не си отворят устата... :D :D :D

Наистина си прав... :D

DO

02.06.13
19:14

казано от kristiancho на 02.06.13, 17:09:

Стоя си в магазина и идва някво доста привлекателно момиче... и както си мислех, че е най-нежното създание на света и всичко беше супер изведнъж чувам ‘’Ма*ка ти да и*а в устата да и*а’’ ....

Пък като ги срещнеш без грим 2/3 мязат на момчета. Ама нали сме жентълменс ... между нас казано.

Мнението беше редактирано от donsir на 02.06.13 19:14.

02.06.13
23:48

DO

03.06.13
12:29

Мнението беше редактирано от donsir на 03.06.13 12:30.

http://i1146.photobucket.com/albums/o528/arcki1/Corre-es-una-bomba_zpsd7be9ec6.gif

DO

03.06.13
22:56

Смятай какви съм ги ръсил из форума ... ще взема да си отговарям вече.
Пък и други форумни светила какви са ги писали тихо тихо ...
Обаче, прави ми впечатление, че преди да се появя във форума доста по-често е имало аргументирани и съдържателни дискусии. Що така джанъм ?

Мнението беше редактирано от donsir на 03.06.13 22:57.

04.06.13
01:13

Спи ми сеееееееееееее... проблема е, че не мога да заспяя (envy)

04.06.13
01:24

Мелатонин.

Ама аз хубаво давам акъли , a и аз не мога да заспя :D

Мнението беше редактирано от emzo на 04.06.13 01:24.

04.06.13
01:28

На хубаво момиче, последното нещо което бих и предложил за да заспи по-лесно е мелатонина... :D :D :D

04.06.13
02:58

Чак да се замисли човек какви ли начини има за преспиване.. пробвах със сънчо, ама не става.... Това не е всяка вечер, та не мисля, че съм за мелатонин. Случва се по пълнолуние, но сега не е.. Ужас, отиде ми сутрешното кардио :D

казано от Old Timer на 04.06.13, 01:28:

На хубаво момиче, последното нещо което бих и предложил за да заспи по-лесно е мелатонина... :D :D :D

и какво бе какво ще предложиш ... я кажи :D :D

04.06.13
09:11

казано от Danniii :) на 04.06.13, 02:58:

Чак да се замисли човек какви ли начини има за преспиване.. пробвах със сънчо, ама не става.... Това не е всяка вечер, та не мисля, че съм за мелатонин. Случва се по пълнолуние, но сега не е.. Ужас, отиде ми сутрешното кардио :D

Мастурбирай - помага (Очевидно е, че си лягаш сама, затова и съвета ми е със самостоятелен характер)

Чудомир е казал: “Боб и леща не ще оврат до де не ги подкладеш, млада булка не заспива до де не я нае*еш.”

П.П. Дани, не ми се сърди (sweat) :3

Мнението беше редактирано от Мирослав на 04.06.13 10:29.

04.06.13
10:32

Мале, не предполагах, че ще събудя такива размисли :D .
Не съм толкова тънкообидна, благодаря за съветите :Д
Все пак заспах след 04:30 и преди малко се събудих...... нямаше да е зле да поспя повече.

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 04.06.13 10:33.

04.06.13
11:18

казано от perseverance на 04.06.13, 09:11:

Мастурбирай - помага

По време на лекция привечер неочаквано в залата спира токът. Един студент се провиква от аудиторията: - Тук е тъмно като в слонски задник! - Кой беше колегата, който даде това сравнение? - пита професорът. Никой не отговаря. А професорът продължава: - Само исках да му кажа, че много уважавам колегите, които са с толкова богат житейски опит! :D

Нищо, че не е темата с вицовете, сега се сетих просто за тоя виц по темата за студенти :Д

Влиза на изпит студент във видимо нетрезво състояние. Даже не нетрезво - мъртав. На 4 крака лази.
Студента: “Го’син професоре, пияни изпитват’ли?”
Професора: “Колега какво да правя.... щом се намира желание, ще изпитвам”
Студента: “Иванеееееее, шефа каза, че ш’зпитва - внасяйте го!!”

04.06.13
21:56

При тегленето към гърди от наведено положение често се случва да видим ексцесивно движение на тялото, или изхвърляне на тежестта. Това натоварва прекалено кръста, което води до сериозни наранявания.

Източник: Често срещани грешки във фитнес тренировките http://www.bb-team.org/articles/1207_chesto-sreshtani-greshki-vav-fitnes-trenirovkite#ixzz2VH6qBTk7
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

Т’ва кво значи, не мога да си го представя?

04.06.13
23:16

ty men

Да се придържаме към съветите с фитнес насоченост... срещу безсъние... лицеви до отказ... лично съм виждал как след 2рата момичетата падат като трупове.. е тук наще девойки са по-издръжливи но ефекта може би ще е същия :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1