Азотен бустер PURUS LABS Muscle Marinade Отзиви

17.02.13
19:36

Здравейте искам да попитам някой пил ли е този продукт и дали е доволен от него.
Продукта не е много известен в България, но казват, че бил доста силен, като действие. Ако някой го е пил моля да сподели едно мнение как е :)

17.02.13
23:36

Хубава бленда, въпроса е струва ли си паричките! Повечето хора, които го търсят са го пробвали и желаят да повторят!

18.02.13
07:22

Пари все ще се заделят, когато продукта е качествен си заслужава :)

18.02.13
14:25

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49149

Ето, цяло ревю е написал човека. Друго ми стана интересно - в съседна тема споделяш опита си с NO xplode2, който според теб е бест ъф дъ бест, а тук питаш за друг предтренировъчен продукт?

Пил съм го...не е никак лош продукта, аз съм сред най-най-неподатливите на стимуланти, но го усещам - не силно, но успяваше да ме фокусира и съживи (тренирам обикновено рано сутрин).

18.02.13
20:07

FaceOff

Не съм казал, че N.O. Explode е дъ бест оф дъ бест, но ми хареса и имах добри резултати от режима си и него, такаче за нещо от което съм бил доволен не мога да кажа, че е лошо, но това не пречи да открия нещо по-добро от него! :)

Херцог Трън

И аз доколкото четох е доста силен предтренировъчен продукт и затова се реших малко по-нататък да го пробвам :)

EP

20.02.13
12:44

Много силна формула, но не за всеки !

БО

21.02.13
12:11

Притеснявам се, че това би изпържило буквално нервната система в дългосрочен план.

Затова този клас продукти не се приемат редовно за дълъг период от време. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1