17.02.13
19:36
Здравейте искам да попитам някой пил ли е този продукт и дали е доволен от него.
Продукта не е много известен в България, но казват, че бил доста силен, като действие. Ако някой го е пил моля да сподели едно мнение как е :)
Хубава бленда, въпроса е струва ли си паричките! Повечето хора, които го търсят са го пробвали и желаят да повторят!
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49149
Ето, цяло ревю е написал човека. Друго ми стана интересно - в съседна тема споделяш опита си с NO xplode2, който според теб е бест ъф дъ бест, а тук питаш за друг предтренировъчен продукт?
18.02.13
15:10
Пил съм го...не е никак лош продукта, аз съм сред най-най-неподатливите на стимуланти, но го усещам - не силно, но успяваше да ме фокусира и съживи (тренирам обикновено рано сутрин).
FaceOff
Не съм казал, че N.O. Explode е дъ бест оф дъ бест, но ми хареса и имах добри резултати от режима си и него, такаче за нещо от което съм бил доволен не мога да кажа, че е лошо, но това не пречи да открия нещо по-добро от него! :)
Херцог Трън
И аз доколкото четох е доста силен предтренировъчен продукт и затова се реших малко по-нататък да го пробвам :)
20.02.13
12:44
Много силна формула, но не за всеки !
21.02.13
12:11
Притеснявам се, че това би изпържило буквално нервната система в дългосрочен план.
21.02.13
12:13
Затова този клас продукти не се приемат редовно за дълъг период от време. :)