Фитнес - начинаещи въпроси

17.02.13
22:16

Здравейте! Знам, че има много такива теми, но понеже аз имам много въпроси реших да създам нова. Значи аз съм момиче на 15г. тежа 46кг. имам голямо коремче 80см и мисля, че дори имам малко целулит :х но тука може и да бъркам. И така смятам от утре да почна да ходя на фитнес. Мога да отделя по 2 часа. Искам да си премахна коремчето и да ми се стегнат бедрата. Въпросите ми са:
1. Колко пъти в седмицата да ходя?
2. Колко време да отделям?
3. Предложения за хранителен режим?
4. Какви упражнения да правя?
5. До края на месеца ще има ли резултати?
6. Предложение за програма във фитнеса?
Мисля, че са това. :) Моля ви да ми отговорите

17.02.13
22:40

казано от Ани Н на 17.02.13, 22:16:

Здравейте! Знам, че има много такива теми, но понеже аз имам много въпроси реших да създам нова. Значи аз съм момиче на 15г. тежа 46кг. имам голямо коремче 80см и мисля, че дори имам малко целулит :х но тука може и да бъркам. И така смятам от утре да почна да ходя на фитнес. Мога да отделя по 2 часа. Искам да си премахна коремчето и да ми се стегнат бедрата. Въпросите ми са:
1. Колко пъти в седмицата да ходя?
2. Колко време да отделям?
3. Предложения за хранителен режим?
4. Какви упражнения да правя?
5. До края на месеца ще има ли резултати?
6. Предложение за програма във фитнеса?
Мисля, че са това. :) Моля ви да ми отговорите

1.зависи от вида на тренировките ти , но аз те съветвам да не са повече от 4 пъти в седмицата.
2.отново зависи от вида на тренировките , но един час е достатъчен.
3.НВД - ниско въглехидратна диета
4.Потърси във форума има достатъчно програми или се разрови във дамските дневници и виж как тренират дамите със цели ,близки до твойте.
5.Не
6.Същото като точка 4.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1