18.02.13
18:31
Здравейте ,
имам проблем с китката и ми е трудно да тренирам напоследък . Наскоро си направих ядрено магнитен резонанс и лекарят каза ,че китката е възпалена . Понеже не знам никакви добри спортни травматолози или лекари можете ли да ми препоръчате някой ,за да ми назначи лечение. За град София става въпрос
19.02.13
17:46
Ако си от Варна - свържи се с д-р Якимов от Спортния диспансер. Доволен ще останеш - доктора има огромен опит със спортни травми и съветите му са адекватни, а не дежурното “трябва да си почиваш, смени спорта, иди на физиотерапия, вземи това мазило, тъй ще е тя”.
01.03.13
16:43
Доктор Христо Христов в Пирогов е много добър ортопед-травматолог.
09.05.13
11:36
Доц.Д-р Здравко Стефанов Специализира “Ортопедия и травматология” в СБАЛО-Горна баня и СБАЛ”Царица Йоана”
11.05.13
15:23
Здравейте всички вие, които прочетох, че се интересувате от добър ортопед. Преди около 3 години скъсах менискус и доста рових из форумите, където се спрягат едни и същи велики ортопеди. Аз си избрах д-р Хайвазов за когото нямяше много информация и смело мога да кажа, че е абсолютният професионалист- точен, сдържан, казва и прави необходимото без излишно говорене. Коляното ми се чуства отлично! Наскоро имах болка в рамото, която прогресираше. Търсейки координатите на д-р Хайвазов поподнах на една от статиите му в неговия личен сайт. Там дори има и интересно и достъпно направен видео материал за рамото. След консултация и адекватно лечение аз съм добре. Препоръчвам Ви този специалист и мисля, че ще останете доволни и вие. Желая на всички здраве и повече хубави емоции!