17.05.05
11:58
http://www.flexonline.com/images/fl/208501/1646.jpg
Фьодоров е на корицата. Е този човек е на вече няколко корици и е супер тиражирано лице в бодибилдинга, което може да ни радва, че съсед от Русия постига толкова в бодибилдинга. И Насър Ел Сонбати постигна много, а беше от Сърбия, но това не му попречи да стане втори на Мр. Олимпия през 1997г. Дано и Фьодоров и Ицо успеят да постигнат много на професионалната сцена.
по-здрави
Аз ги получавам тия, само че тоя брой не знам кога ше дойде.... да видим какво са написали за него :)
Ше драсня, няма проблем... ако не е много дълга статията мога да я преведа дори.... не е проблем :)
Аз ги получавам иначе с около 4 до 6 седмици закъснение, ама понякога броя е идвал в рамките на 10 дни...
Между другото едно излизане на корица се плаща на лицето 250 000 долара май
по-здрави
17.05.05
17:00
По какъв начин се абонира? Колко и как плащаш за 1 брой ?
Ами чрез кредитна карта... даваш си точният адрес в BG и първият брой идва с около 6-8 седмици закъснение... после почват да идват различно, понякога и по два на куп....
Плащаш точно толкова, колкото е по брошурите - 29.95$ за една година +17$ за доставка, щото си на майната си ;)
Аз имах проблем с получаването на първите два броя т.е. не го получих... и като им пратих емайл веднага ми отговориха и ми reset-наха асс-то т.е. дръпнаха го с 2 месеца напред, като и ми пратиха тези два броя допълнително. Абе хората са точни като швейцарски часовник, няма 6-5, нищо че си някой си в BG.