Въпрос за нова 4-дневна програма с акцент на ръцете

23.02.13
11:04

Здравейте, сменям програмата си и искам да я направя с акцент върху ръцете. Тренирам 2 дена, 1 почивам.

1 - Гърди/Трицепс
2 - Гръб/Бицепс
3 - Почивка
4 - Ръце
5 - Рамо/Крака
6 - Почивка

7 - Гърди/Трицепс
8 - ...

Добра ли е програмата? Оня ден реших да направя такава схема, не съм гледал програмата в интернет, но я смятам за удачна. Да сложа ли трицепса при гърба и бицепса при гърдите? НЕ мога да правя бицепс след гръб, но трицепс след гърди мога. Вторият ми въпрос е - да разменя ли 4 и 5 ден т.е 4 - рамо/крака, 5- ръце? Сложил съм ги така за да имам 2 дена възстановяване на трицепса и да мога да го тренирам отново 7-ми ден. Да отбележа, че в деня за ръце ми е много по-натоварваща тренировката за бицепс и трицепс (3 упжражнения, суперсерии), докато, комбинирайки ги с големите групи правя САМО по 1 донапомпващо упражнение 2 серии по 10-12 повторения.

Темата беше редактирана от Insane M на 23.02.13 11:10.

23.02.13
11:36

Първо започни с килограми, ръст и тренировъчен стаж?

23.02.13
11:38

18 години, година и нещо стаж, 186 см, 82 кг, ектоморф.

23.02.13
11:47

По - добре така.

Гърди + трицепс 3упр 2упр
Гръб + бицепс 3упр 1-2упр
почивка
Рамо + крака
Ръце 2упр бицепс 3упр трицепс
почивка
почивка

И пак отначало почваш :) ...

23.02.13
11:58

казано от krNbarca на 23.02.13, 11:47:

По - добре така.

Гърди + трицепс 3упр 2упр
Гръб + бицепс 3упр 1-2упр
почивка
Рамо + крака
Ръце 2упр бицепс 3упр трицепс
почивка
почивка

И пак отначало почваш :) ...

И според мен така е по-удачно
ПС: Що неможеш да правиш бицепс след гръб? Ако е така както си мисля(нямаш сила за бицепса) съм сигурен, че упражненията за гърба не ги правиш много правилно.

23.02.13
14:18

Тренировъчна програма:

Понеделник: Гърди и прасец
Вторник: Ръце и корем
Сряда: Почивка
Четвъртък: Гръб и бицепс
Петък: Рамо, трицепс и трапец.
Събота: Крака
Неделя: Почивка

Тази съм си я направил аз, възтановявам се добре с добро хранене естествено. Ако ти хареса пробвай, аз съм доволен от резултата до момента, по нея карам вече месец! Успех! :)

Мнението беше редактирано от LOSER_X на 23.02.13 14:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1