Стоп на анонимността ни :)

Темата е заключена.

17.05.05
15:47

Имам предложение към екипът на ББ-тийм.

Да се изготвят нещо като кратка биография на най-често влизащите в този форум юзъри, от рода на снимки, имена, стаж, интереси, успехи и отличия, образование и т.н. Много от темите в форума остават с твърде анонимен характер и така един току що влезнал юзър, да може да съди за компетенцията на мнението по това СиВи. А?
Така ще се носи и отговорност, а и по броя мнения и предишни изказвания, въпросният търсещ, ще съди и прецени сам достоверността на мнението, камо ли за стероиден цикъл, който не липсва тук!
Понеже ме нарекоха “анонимен”, предлагам тази идея да се реализира макар и частично, за да се черпи инфо и за автора на всяка тема и мнение, касаещо дръзко решение от страба на същият въпросен търсещ и интересуващ се човек. Особено държа на снимки.
Аз лично се кефя на Чукундур - има красива снимка, тяло и му се доверям напълно - типичен пример давам - аз просто му се доверявам изцяло, не заради 3то му место, на републиканското, а заради точният му и прецизен изказ!
Така че, Модератори, мислете. Г-н Михайлов, Вие също  :)  :wink: :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1