24.02.13
18:39
Здравейте :) прочетох няколко теми за креатина, всичко казано ме устройва за да го приемам без едно....покачване на маса. Това е последното което искам. Ходя на фитнес(не много често) но редовно тичам, и предимно го правя за издържливост и по атлетично тяло (не мускулесто) т.е правя си стабилни тренировки не само да въртя кръгчета. Не съм много слаба 171 см съм висока и 65 кг тежа, но пък не съм и дебеличка....та по конкретният въпрос ми е ако приемам креатин, трябва ли да внимавам с храната и със силовите тренировки или няма да ми влияе толкова много на килограмите и мога спокойно да си го приемам за сила и издържливост ?
П.С приемам и други предложения за добавки с тези свойства....сила и издържливост.... енергийните напитки не ме много устройват...кафе приемам често :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.02.13 19:02.
24.02.13
19:09
Приемането на креатин само по себе си не означава увеличаване на мускулната маса. Освен това ти си Дама, което допълнително променя ситуацията. Нежеланият от теб ефект ще се получи, ако храненето ти не е преценено добре. Ако си напипала оптималното хранене и тренировъчен режим - просто не ги променяй и приемането на креатин ще ти свърши работа по отношение на силата и издържливостта. Не е толкова лесно да направиш мускули като професионален културист.
Аз не си го представя да имам някакви чисти,релефни мускули.... а просто да се надуя , не мога да го обясня какво имам в предвид :D , нещо като при мъжете когато взимат анаболи и тем подобни стават ужасно големи и подути, никакви оформления, все едно са си сложили балони...аз това си представям, но с женско тяло, нали се задържа вода...и де да знам мои си странни разбирания.Но точно това, че съм жена и аз мисля, че трябва ефекта да е малко по различен... за това ако има момиче което го взима може да отговори какъв е ефекта :)