В търсене на баланса

Темата е заключена.

24.02.13
22:47

Здравейте,
Последната година и половина подложих тялото си на невероятни изпитания и трудности, че и то самото не знае вече как да продължи. Първоначално започнах диета от 61кг - 170см и за 3 месеца свалих до 46, а след още 1-2 станах 44, което разбира се беше доста под нормата и проблема тук беше, че освен отслабването като физически проблеми възникнаха и психически, от които още се опитвам да се отърва, но в името на това да остана жива и приблизително здрава на този свят трябваше да кача известно количество колограми, проблема беше, че и тук изгубих контрола и се оказах в дупка, от която вече няколко месеца не мога да излезна, без да осъзная какво се случи станах 75-76 кг, като до скоро изпитвах страх да се кача на кантара.
Взех решението да се взема в ръце и да намеря баланса в живота си, не само като килограми, а и като тренировки и жизнени процеси. Мисля, че ако започна да споделям резултати, мнения и въпроси ще успея да се мотивирам все повече и волята, която изгубих за малко да се върне с все сила. За сега мисля да започна да се храня разделно и да тръгна отново на фитнес, където ме беше срам да стъпя заради коренната промяна и ниско самочувствие, но ако не ходя как да се върна във форма??
Всичко е поправимо стига да намеря силата и куража да продължа с гордо вдигната глава :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1