Един крив човек, по пътя на изправянето

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.03.13
10:46

Смятам за корем да включа и ”янда” коремни сгъвания

08.03.13
12:50

Ето нещо изключително полезно: Практическо ръководство за самомасаж
Как да изпънем ръката над главата си?

Мнението беше редактирано от Иван Белев на 08.03.13 13:06.

08.03.13
23:35

08.03.2013
Хранене:

закуска: ябълка, мюсли, сирене
обяд: 3 филии типов хляб, 2 кюфтета и 1 пържола, малко млечна салата
след обяд: 400г кисело мляко 3,6%, 50г белен слънчоглед- добра комбинация
вечеря: 2 филии, 2 кюфтета, малко млечна салата, половин морков, половин парче торта и 1 парче кекс(просто бях гладен и си доядох с кекса)

09.03.13
21:54

09.03.2013
Хранене:

Закуска: ябълка, мюсли, сирене
Обяд: 400г кисело мляко, 50г белен слънчоглед
След обяд: хот дог с австрийска наденица и малко кетчуп(не знам колко е австрийска наденицата)
Вечеря: 2 филии типов хляб, мусака, малко кисело мляко за мусаката, салата маруля, домат, парче кекс и 1 бисквита

10.03.13
23:13

10.03.2013
Хранене:

Закуска:
Ябълка, 3 филии типов хляб, сирене, кашкавал(попара)
Обяд:
Бъркани яйца със сирене, 2 филии типов хляб с масло, салата маруля домат, 1 парче бисквитена торта, 1 бисквита
След обяд:
80г печен фъстък
Тренировка
Вечеря:
4 филии типов хляб с масло и сирене, салата (маруля, домат, яйце)

Тренировка:
В домашни условия:
Масаж с тенис топка, загрявка стави и кардио(подскоци, тичане на място)
Широки лицеви опори- 10повт
Вратни екстензии- 10 повт
Подпрян върху бюро в позиция, близка до стойка за кофички, с акцент върху долен трапец- без раменете да ми идват към ушите
Странична опора: 16/17 вдишвания
Тесни лицеви опори- за трицепс- 10 повт
Предна опора:16 вд
Задна опора: 16 вд
Янда преси: 23 повт
Малък(глутеус)мост: 10 повт
Български клек: 10повт
Всичко това общо четири пъти, като само последния кръг тесните лицеви бяха 9; най- добре усетих тесните лицеви, янда пресите(за първи път ги правя), и бг клека
После мачкане с топката и разтягане.

11.03.13
22:57

11.03.2013
Хранене:

закуска: мюсли, сирене
обяд: мусака, 1 франзела със сусам
след обяд: 400г кисело мляко 3,6%, 50г белен слънчоглед
вечеря: половин краставица, 3 филии типов хляб с масло, бъркани яйца(3) със сирене и кашкавал, парче бисквитена торта
след вечеря(преди лягане): чаша прясно мляко с лъжица мед
Вечерта си правих масаж, вратни и торакални екстензии на ръба на леглото. От вчерашната домашна тренировка  имам мускулна в задника и като минавам с топката по него е много яко :D

12.03.13
15:03

Повече месо и яйца, по-малко боклуци. Имаш нужда ;)

13.03.13
00:21

12.03.2013
Хранене:

обяд: 2 филии типов хляб, мусака
след обяд: кисело мляко 3,6% и 50г белен слънчоглед
преди тренировка: дюнер с месо, зеле и малко кетчуп(без картофи)
тренировка
вечеря: 4 филии типов хляб с домашна лютеница, 3 варени яйца, сирене, салата маруля краставица яйца

тренировка:
лежанка:20/7 30/5 40/4 50/6 50/4 50/2- този път по-слабо, нз защо  така
мъртва тяга: 45/5 55/5 65/4 75/5 80/4 80/3 80/3- за сметка на лежанката пък тягата се получи много добре :)
гребане на скрипец(едностранно):15/7 15/7 15/6
гребане с дъмбел: 12,5/10 - 3 серии

странична опора, предна опора, на скрипец за корем, паралел бар съпорт(бих го нарекъл “стоянка за долен трапец” :D ) - oбщо 4 кръга

на наклонена лежанка с дъмбели 7,5кг за зъбчат мускул
на скрипец придърпване към лице 30кг
с дъмбели 4кг нещо като трап 3 рейс, само че прав- влиза в горния трапец
последните три също 4 кръга; самите упражнения може да разберете защо съм ги включил, като прочетете тази статия:

pushups, face pulls and shrugs

завърших с малко задни опори с швейцарска топка и янда преси.

Мнението беше редактирано от Иван Белев на 13.03.13 00:26.

13.03.13
09:41

Между другото имам едно твърдо усещане под плешките и над кръста, вътрешната част на гърба, не е болка или схващане, отдавам го на тягата. Някой би ли ми казал дали това е положителен ефект? Може би за долния трапец и горната част на еректорите?

Също едно момче като ме видя, че тегля 80, след серията ми каза, че дърпам много тежко :D Питаше ме дали не трябва да си купи колан, отскоро тренирал, и дали не трябвало и аз да ползвам колан. Обясних му, че колана е нещо като патерица- по-добре да си научиш мускулите без патерица да се справят, и само на най- тежките серии да го ползваш. Дано да ме е разбрал.

И също едно друго момче ме пита какво е това упражнение, дето е на скрипец за корема, казах му, че е за стабилност в корема. той кимна, ама ми каза, че така по-лесно се късали въжетата. Дали има логика в твърдението му?

14.03.13
00:03

13.03.2013
Хранене:

обяд: 2 земелки, 2 пилешки крилца, салата зеле и моркови
след обяд: 2 наденички, франзела, салата зеле краставица, царевица, банан и шоколад с ядки и стафиди
вечеря: повечко мусака с 1 филия хляб(само 1 филия, заради картофа в мусаката), салата маруля, краставица

14.03.13
15:42

Драги съфорумници, един приятел, който също тренира, му споделих че имам леки изкривявания(лордоза и кифоза), той ми каза, че е минал по този път, и като разбра, че тренирам тяга, каза да я спра. Какво ви е мнението? Защото наистина си следя много стриктно техниката. Нямам някакви болки или негативни следствия от нея, освен ефекта, който получих във вторник(описал съм го по-горе).

14.03.13
20:22

14.03.2013
Хранене:
Закуска: ябълка, 3 филии хляб, сирене, масло(на попара)
Обяд: 2 филии хляб, масло, сирене(бях в университета, та това си го приготвих от вкъщи за обяд)
Тренировка
След обяд(след тренировка): сусамка, мусака, салата маруля домат, малко шоколад с лешници
Вечеря: предстои

Тренировка:
Клякане с щанга: 20/8, 30/6, 40/4, 50/7, 50/7, 50/7
Кофички: 10, 10, 10, 8, 8
Гребане с дъмбел: 7,5/10 10/10 12,5/10 15/7,  15/7
Странична опора, предна опора, паралел бар съпорт- общо 4 кръга, колкото издържа
на наклонена лежанка с дъмбели 7,5кг за зъбчат мускул
с дъмбели 4кг нещо като трап 3 рейс, прав
последните 2-  по 4 серии и на двете
качил съм клипче на клякането 50кг/7 – първата от трите серии, момчето, което ме снима каза, че техниката ми е добра, остава да разбера и вашето мнение :) . Извинявам се за лошото качество на клипа, само 2 мп камера :D .

14.03.13
20:31

Ето и клипа на клека:
клякане с щанга 50кг 7 повторения

14.03.13
20:35

Като сложиш 100кг. пак такава дълбочина : )
Браво

14.03.13
20:40

казано от Иван Белев на 14.03.13, 20:31:

Ето и клипа на клека:
клякане с щанга 50кг 7 повторения

Много се навеждаш в началото, това навеждане може да го има съвсем леко в най-долна точка, но не и в началото, там се стреми да си изправен. И лактите са ти много назад.

14.03.13
23:31

Благодаря за коментарите. Ще се стремя да съм по- изправен и да не си вдигам лактите чак толкова.
Да допиша храненето:
чаша прясно мляко
мусака и салата с маруля и домат

15.03.13
21:51

15.03.2013
Хранене:

Закуска: ябълка, мюсли, сирене
Обяд: мусака, 2 филии със салам
След обяд: мусака
Вечеря: 3 варени яйца, сирене, ориз със зеленчуци(варен) и с малко домашна лютеница, салата маруля краставица
Предстои чаша мляко преди лягане

18.03.13
01:16

16.03.2013
Хранене:

обяд: 3филии хляб с масло и сирене
след обяд: леблебия 80г
вечерта: 2филии топено сирене, соленки, печени картофи с 2 свински пържоли, пуканки, парче торта(събота вечерта и неделя през деня бях на гости, имаше рожден ден :) )
17.03.2013
Хранене:

закуска: ябълка, 4 принцеси с кайма, половин парче торта
обяд: ориз с грах и царевица, агнешко, пуканки, половин парче торта
вечеря: баница, 1 варено яйце, сирене

18.03.13
21:02

18.03.2013
Хранене:

обяд: 3 филии хляб със масло и сирене и малко леблебия
след обяд: леблебия с 1 кисело мляко 400г 3,6%
вечеря: 3филии хляб с 1 яйце, кашкавал, сирене(принцеси), 1 морков
преди лягане: малко леблебия с извара(предстои)
Леблебията я включвам, защото е по-евтина алтернатива на останалите ядки. Като мога ще го докарвам до 5 яденета на ден, ще гледам да има поне 3 часа между тях, да не се затормозявам :D . Знам, че няма месо, обаче това е до финанси.

19.03.13
09:45

Ето още нещо, което ще ми бъде полезно:
Top Priority for Lower Traps

Are You Ready to Overhead Press?

Мнението беше редактирано от Иван Белев на 19.03.13 13:31.

20.03.13
01:03

19.03.2013
Хранене:

обяд: пилешко бутче, 3 пълнозърнести земелки
след обяд: 400г кисело мляко 3,6%, 40г фъстъци
преди тренировка: парче пица 300г с шунка и кашкавал
тренировка
вечеря(след тренировка): 2 яйца със сирене и кашкавал, 3 филии с масло, салата зеле и морков

Тренировка:
лежанка: 20/8 30/6 40/4 50/9 50/6 50/5
мъртва тяга: 50/5 60/5 70/5 80/4 80/4 80/4
придърпване на горен скрипец: 6 серии с 45-50 кг по 6-8 или 10 повторения с акцент в долна точка- за долен трапец, лоста до гърдите
пулоувър- с 5 кг диск, 4 серии по 8 повторения- направих го много внимателно, идеята ми е да си правя торакална екстензия, много добро разтягане усещам :)
на наклонена лежанка за зъбчат мускул: 4 серии 7,5кг дъмбели, 10 повторения
трап 3 рейс от стоеж: с 4кг гири, по 8 повт, 3 серии
странична, предна опора, задни опори, янда преси(по 20повт)- общо 4 кръга

Забележки: на лежанката явно като е добре отпочинал мускула и нещата са на ниво, от другия път-55кг
на мъртвата тяга прилагам клипче, сори за качеството, споделете мнение за техниката, едно момче ми каза, че е добре след като тренирам от почти 2 месеца, да не бързам да качвам килограмите на упражненията. Идеята му беше първо да направя 6 месеца и повече стаж, да кача килограми телесно тегло и тогава да почна да качвам. Според вас има ли логика в думите му. Аз го разбирам така: през следващите 6 месеца на лежанка, клек и тяга да не мърдам от 50кг/ 50кг/ 60кг(защото на тягата 80 ми били много); :D Мен ми изглежда забавно, а на вас?

20.03.13
01:09

Мъртва тяга 80кг 4 пъти
ето я и тягата

И на мен ми изглежда безсмислено. Като гледам внимаваш с техниката и не бързаш за никъде, така, че си увеличавай килограмите.
Все пак да си кажа, че един преглед при Лазар или Цецо е 25лв. Знаеш, че ще ти е много полезно да се видиш с тях, така че не виждам какво чакаш, даже си и от София.

20.03.13
10:30

Напълно си прав. Техниката ми е приоритет и въобще не бързам за никъде. А за Лазар ме караш да се замисля, може би скоро ще има посещение :)

21.03.13
04:14

Здравей !

Има ли някаква причина, констатирана патология, която да е свързана с ниското ти телесно тегло ?
Правил ли си си някакви хормонални изследвания и други, било то профилактично или по настояване на лекар ?
Може да се каже, че има едни референти стойности за тегло при човек, спрямо консумираната храна и изразходваната енергия и ако човек е извън тези стойности, значи със сигурност има някаква причина, но тя не е просто във бърз или бавен метаболизъм (ектоморф, ендоморф и т.н. ).

Има толкова много причини, за ниско или наднормено тегло при хората, дори само не добро храносмилане може да е достатъчно и тъй като ми се наложи да изучавам много подробно всичко свързано с храносмилателната система, научих много важни неща, които щеше да е добре да ги знам много по рано.

За мене категорично и от опита който имам мога да кажа, че това ниско тегло на този ръст не е нормално.
Това е тегло за хора от концлагерите, но има нещо, което всъщност е най важно и то е дали качваш килограми, когато увеличиш калориите от храната ?

Също така, мога да ти гарантирам, че ако не минеш на високо въглехидратна диета, няма мръднеш в теглото, а трябва да се бориш да достигнеш поне до 75-80кг. Трябва да се превърнеш в черна дупка за храна, но аз съм сигурен, че има причина за това ниско тегло, може и да е обусловена генетично, но нещо има.

Другото, което бих искал да знам е имаш ли апетит, колко време след закуската която си описал си готов да приемаш следващо хранене, колко често ходиш да разтоварваш до WC, веднъж на ден или повече.
Хората с хипер бърз метаболизъм трябва да знаят, че и да се скъсат да ядът само месо, ако не приемат много калории от въглехидрати, те няма да мръднат съществено.
Много бих искал да помогна и за това се включих в темата и утре, като се сетя още нещо ще допълня, че сега не мога да мисля добре и ще лягам !

21.03.13
08:08

20.03.2013
Хранене:

закуска:ябълка,2филии хляб,извара,мед
обяд: 4филии хляб с 1 яйце,масло, кашкавал и сирене(принцеси); салата зеле морков;
след обяд: 100г белен слънчоглед
вечеря: 3 варени яйца, сирене, 3 филии с масло, салата зеле морков

21.03.13
09:02

Здравей !

Има ли някаква причина, констатирана патология, която да е свързана с ниското ти телесно тегло ?
Правил ли си си някакви хормонални изследвания и други, било то профилактично или по настояване на лекар ?
Може да се каже, че има едни референти стойности за тегло при човек, спрямо консумираната храна и изразходваната енергия и ако човек е извън тези стойности, значи със сигурност има някаква причина, но тя не е просто във бърз или бавен метаболизъм (ектоморф, ендоморф и т.н. ).

Има толкова много причини, за ниско или наднормено тегло при хората, дори само не добро храносмилане може да е достатъчно и тъй като ми се наложи да изучавам много подробно всичко свързано с храносмилателната система, научих много важни неща, които щеше да е добре да ги знам много по рано.

За мене категорично и от опита който имам мога да кажа, че това ниско тегло на този ръст не е нормално.
Това е тегло за хора от концлагерите, но има нещо, което всъщност е най важно и то е дали качваш килограми, когато увеличиш калориите от храната ?

Също така, мога да ти гарантирам, че ако не минеш на високо въглехидратна диета, няма мръднеш в теглото, а трябва да се бориш да достигнеш поне до 75-80кг. Трябва да се превърнеш в черна дупка за храна, но аз съм сигурен, че има причина за това ниско тегло, може и да е обусловена генетично, но нещо има.

Другото, което бих искал да знам е имаш ли апетит, колко време след закуската която си описал си готов да приемаш следващо хранене, колко често ходиш да разтоварваш до WC, веднъж на ден или повече.
Хората с хипер бърз метаболизъм трябва да знаят, че и да се скъсат да ядът само месо, ако не приемат много калории от въглехидрати, те няма да мръднат съществено.
Много бих искал да помогна и за това се включих в темата и утре, като се сетя още нещо ще допълня, че сега не мога да мисля добре и ще лягам !

Благодаря за включването!
Констатирана патологична причина за ниското ми телесно тегло няма. Не съм правил хормонални или други изследвания. За качването на килограми в калориен излишък ще разберем скоро предполагам, след като си увеличих храненето.
Имам апетит, не се храня насила, закусвам, и след 3 часа приблизително ми е следващото хранене. Разтоварването до вц е сутрин, след кафето, преди закуската. Веднъж на ден е по принцип. Рядко се случва 2 пъти на ден, или пък разстройство, което да е вследствие на храна, която ми е раздразнила червата. Но подчертавам, че почти винаги е 1 път на ден.
Дай ми примерно меню за деня, какво и по колко?
Предполагам щом питаш за хормонални изследвания, би ме посъветвал да си направя?
Още веднъж благодаря, ще се радвам да споделяш опит, и сега се замислих, че бих искал този дневник да се превърне в успешен пример за ектоморфите, как да се качат килограми и т. н.

21.03.13
10:37

Здравей, извинявай за нахлуването в дневника :) Видях, че сте се заговорили за хормонални изследвания и патологични отклонения в метаболизма и понеже имам известен опит в това, но в противоположния случай (тиреоидит на Хашимото, ако ви говори нещо) реших да се включа.

Искрено се надявам да нямаш проблем с хормоните, но за да си спокоен за себе си поискай да ти пуснат TSH - това е хормон, който се секретира от хипофизата, за да стимулира работата на щитовидната жлеза. Накратко, ако TSH е много нисък (под 0.5) става дума за хиперактивна щитовидна жлеза, което е вид отклонение и с още няколко изследвания ще се установи какво.

Иначе за храната - защо не пробваш примерно за повечко калории да хапваш филийки с мед и тахан? Много е вкусно и полезно, а и тахана е доста калоричен - към 600 кал на 100 г. Не е и много скъп.

21.03.13
14:50

Здравей, извинявай за нахлуването в дневника Видях, че сте се заговорили за хормонални изследвания и патологични отклонения в метаболизма и понеже имам известен опит в това, но в противоположния случай (тиреоидит на Хашимото, ако ви говори нещо) реших да се включа.

Искрено се надявам да нямаш проблем с хормоните, но за да си спокоен за себе си поискай да ти пуснат TSH - това е хормон, който се секретира от хипофизата, за да стимулира работата на щитовидната жлеза. Накратко, ако TSH е много нисък (под 0.5) става дума за хиперактивна щитовидна жлеза, което е вид отклонение и с още няколко изследвания ще се установи какво.

Иначе за храната - защо не пробваш примерно за повечко калории да хапваш филийки с мед и тахан? Много е вкусно и полезно, а и тахана е доста калоричен - към 600 кал на 100 г. Не е и много скъп.

За нахлуването- няма никакъв проблем, ще се радвам на чести нахлувания от компетентни хора с опит(явно си компетентна и имаш опит с подобен проблем). :)
Явно наистина ще е добре да си пусна пълни хормонални изследвания, и също TSH, щом ми препоръчваш.
За тахана ще се информирам за цената и най- вероятно ще го включа :)

21.03.13
15:03

казано от Иван Белев на 21.03.13, 14:50:

За нахлуването- няма никакъв проблем, ще се радвам на чести нахлувания от компетентни хора с опит(явно си компетентна и имаш опит с подобен проблем). :)
Явно наистина ще е добре да си пусна пълни хормонални изследвания, и също TSH, щом ми препоръчваш.
За тахана ще се информирам за цената и най- вероятно ще го включа :)

Благодаря за доверието :) Опитът ми се състои в това, че аз имам хормонален проблем (щитовидната жлеза) и затова първото нещо, което ми идва наум, когато някой човек има проблем с теглото (без значение дали е прекалено ниско или високо) е дали пък няма някакъв проблем с жлезата. Надявам се при теб да не е това случая, но е хубаво наистина да се консултираш с лекар. Може да драснеш после какво е станало :) А отначалото на режима има ли промени в кг? Ще следя дневника и стискам палци :)

21.03.13
15:09

21.03.2013
Хранене:

закуска: ябълка, 3 филии, извара, мед
тренировка
обяд: 5 филии хляб, 3 яйца със сирене(бъркани), салата зеле
Останалото ще го допиша после, сега тренировката:
Тренировка:
клякане с щанга: 20/8 30/6 40/4 50/8 50/8 50/6
кофички: общо 50, по следният начин: 11,9,6,8,7,8,1
на горен скрипец с акцент в долния трапец: 6-8серии, 40-45кг, 7-10 повторения на серия
за зъбчат мускул: 7,5/10 10/10 10/10 10/10
трап 3 рейс прав- с 4кг гири, 4 серии по 8-10повторения
пулоувър: 5кг гира, 4 серии по 8 повторения, гледам когато ръцете ми са най-долу да задържам, много добре ме разтяга, все едно торакална екстензия.
за корем и гъз:
странична опора, предна опора, задна опора, янда преси(по 20повт), глутеус мост- всичко това общо 4 кръга.

MF

21.03.13
15:13

Дай повечко протеин де.

21.03.13
15:16

За протеина, както и за всичко останало,просто е въпрос на финанси :|

21.03.13
19:02

Благодаря за доверието Опитът ми се състои в това, че аз имам хормонален проблем (щитовидната жлеза) и затова първото нещо, което ми идва наум, когато някой човек има проблем с теглото (без значение дали е прекалено ниско или високо) е дали пък няма някакъв проблем с жлезата. Надявам се при теб да не е това случая, но е хубаво наистина да се консултираш с лекар. Може да драснеш после какво е станало А отначалото на режима има ли промени в кг? Ще следя дневника и стискам палци

В началото на дневника съм писал 57 кг, като се меря във фитнеса(всеки път се меря)последно ми показа 58 и 6-това е от днес. Но докато не стигна 60 няма да съм спокоен, че ми са наред хормоните. И за храненето знам че трябва да е мнОООго :)

21.03.13
21:30

Наистина, когато става въпрос за тегло много ниски или много голямо, то щитовидната жлеза е винаги заподозряна, тъй като тя и е основата да регулира метаболизмът на човек. Дори и здрав човек е много добре да си прави профилактични прегледи и за хормони и други, а при теб е дори задължително да видиш какво става със организмът ти. Проблема, е че ще трябва да вземеш направление за ендокринолог, а джи пи-тата когато става въпрос за направление все едно им бъркаш в г... и ако се нямаш много с твоето дж пи може да измислим някоя симулация, разбира се той може да ти пусне сам някои изследвания и тогава ако има нещо да ти даде направление.

Когато видях хранителният ти режим ми стана малко гадно, защо веднага разбрах, че си със скромни финансови възможности.
Това е много неприятно, трябва да правиш толкова компромиси и то с най важната част храненето. Опитай да вдигнеш поне хляба, като за да ядеш по големи количества си вземи тостер и го препичай, ще можеш да изядеш двойно повече. При теб храненето трябва да ти се базира на принципа - колко може повече от всичко.

Има нещо много важно, което трябва да знаеш - един надарен генетично човек може да прави всичко погрешно и пак да прогресира в пъти по бързо от един човек, който е обратното на надарен ако мога така да се изразя, който трябва да прави всички перфектно без пропуски за да може въобще да прогресира.
Ти си във много неизгодна положение и със скромни финансови възможности.
Като прегледах дневника виждам големи заблуди, не знам кой ти ги е вкарал, внимавай когато приемаш съвети, за това е хубаво човек да се образова да чете статии, книги, дори от различни източници. Веднага ти давам пример за какво говоря с извадка от дневникът ти -

“Солетите, баницата, салама и поничката са ми излишни, но пък пържолите компенсират.
Иначе водата май ми беше малко. “

Огромна заблуда, в твоя случай няма излишна храна, има само недостатъчна. Ако основната ти храна е солети и баници, тога ще говорим за неправилен подбор, но тези храни са ти като допълнение. Може да ги замениш с нещо по добро ако имаш възможност, но в никакъв случай не може да се говори за излишна храна, това просто е абсурд !

Веднага тренировка задължително трябва да заредиш с бързи въглехидрати, това е изключително важно за хора с много бърз метаболизъм. Поне 50-60 грама и ако можеше и да добавиш протеин, щеше да стане идеално. След тренировка трябва да имаш поне 3 хранения в най лошия случай две.

За днес стига толкова, че работа ме чака, ще се включа отново.

21.03.13
23:06

Благодаря много, Христо.
Тъй като не съм от София по принцип ще трябва да накарам майка ми да ми вземе направление от личния, проблем ще има ако е задължително да се издава лично. Другото е как да ми го прати, може и по куриер.
За тостера: точно от днес почнах да си го ползвам- от обяд нататък всички филии са ми на тостера.
След като няма проблем със солети, баници и тем подобни, няма да се ограничавам от тях.
Да допиша храненето:
след обяд: 4 филии с кашкавал и сирене, салата зеле морков, 3 шоколадови бонбона, 40грама фъстъци.
вечеря: 2 и 1/2 яйца със сирене, 4 филии, салата зеле.
Ще се радвам да продължаваш да споделяш опит и да даваш съвети, поздрави!

21.03.13
23:08

Сетих се да попитам, 7 часа сън достатъчни ли ми са?

23.03.13
00:24

22.03.2013
Хранене:

закуска: ябълка, овесени ядки, извара, мед
обяд: геврек със сусам
след обяд: пилешко бутче голямо, 3 земелки със сусам, 40-50г белен слънчоглед
вечеря: малко над 200г картофи, 2 “свински” наденички
преди лягане: ориз с гъби, моркови, чушка, сирене, салата зеле
За водата не съм писал, но по принцип сутрин пия 2 чаши, на работа 1,5л шише, вечер 1,2 или 3 чаши, така че се получават 2 или повече литра. Като съм на тренировка също пия вода :)

Говорих с майка си за направление за ендокринолог, през другата седмица ще се информира и ако е възможно ще ми го изпрати по пощата

Прикачвам интересна снимчица ;)

Мнението беше редактирано от Иван Белев на 23.03.13 17:01.

23.03.13
21:28

23.03.2013
Хранене:

закуска: ябълка, овесени ядки, извара, мед
обяд: 1 пилешко бутче, 3 земелки със сусам, 50г белен слънчоглед
след обяд: ориз с гъби, моркови и чушка, сирене, парче краставица
преди вечеря: чаша прясно мляко с лъжица мед
вечеря: 4 и нещо филии хляб, 3 варени яйца, сирене, салата маруля краставица, 2 парчета тоблерон, малко пелети чипи

казано от Иван Белев на 23.03.13, 00:24:

22.03.2013
Прикачвам интересна снимчица ;)

Какво съвпадение, виж какво гледах днес -

Мнението беше редактирано от Кристиян Дончев на 24.03.13 01:04.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1