Аткинс 15 кг за 12 дена. как е възможно?

27.02.13
13:55

Здравеите!
Наскоро родих и една приятелка ми каза за въпросния режим на д-р Аткинс за 7 дена свалих 10, а на 12-тия ден вече 15 килограма.
При условие, че ям доста на ден по 2-3 свински пължоли, яйца, сирене, кашкав, маслини,  и някои зеленчуци и гъби.
Искам да ви попитам как е възможно да се отслабне толкова бързо и здравословно ли е това?

Темата беше редактирана от Petq Pavlova на 27.02.13 13:57.

Няма как да е здравословно. Виждам само един начин да се случи това - освобождаване на голямо количество задържана вода в тялото в комбинация с грешни показания на кантара.

27.02.13
14:01

Също така тялото ми непрекъснато пулсира леко и се пропуква това е много странно...

27.02.13
14:04

Повечето свалени килограми са водни..
Прецакваш си бъбреците,заради прекомерната консумация на животински белтъчини,без никакъв въглехидрат и зеленчуци.

просто веднага трябва да се премине към по-нормален начин на хранене със значително по-малко белтъчини и с по-засилено присъствие на въглехидрати, това е изключително нездравословно

28.02.13
15:39

Днес мина и 14-тия ден и като се премерих вече съм 62 кг, тоест 18 килограма за 2 седмици...
Според вас е по-добре да я спра, но дали няма да напълнея пак много рязко?
И каква е разликата между нея и НВД, освен първите месеци докато въглехидратите и при Аткинс могат да достигнат до 80-100 дневно?

Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 28.02.13 15:40.

Спри я. Възможно е бързо да възстановиш голяма част от сваленото или всичко.
След това направи нещата както трябва. НВД не е безвъглехидратен режим.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.02.13 15:42.

28.02.13
15:44

казано от Кольо Пияндето на 28.02.13, 15:42:

Спри я. Вероятно бързо ще възстановиш голяма част от сваленото или всичко.
След това направи нещата както трябва. НВД не е безвъглехидратен режим.

Да, но при нея пак има ограничение на въглехидратите... доколкото знам от 0,8 до 1,2 гр на тегло, при Аткинс след първите два месеца също могат да достигнат 60-100 грама на ден, което не е ли същото?

Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 28.02.13 15:45.

казано от Petq Pavlova на 28.02.13, 15:44:

Да, но при нея пак има ограничение на въглехидратите... доколкото знам от 0,8 до 1,2 гр на тегло, при Аткинс след първите два месеца също могат да достигнат 60-100 грама на ден, което не е ли същото?

Няма как да е същото. От 1 g/kg до 60-100 g въглехидрати дневно може да има голяма разлика и нещата трябва да се преценят индивидуално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1