проблем с покачването на ММ

Темата е заключена.

27.02.13
16:27

здравейте колеги моля да ми дадете съвет относно програмата ми и да ме поправите ако греша
1 во ще започна със себе си на 18 години съм 177 см 77 килограма и тренирам от 2 години но от година и половина сериозно
та проблема ми е че не качвам и и грам килограми вече както и милиметър върху размерите си
в началото всичко варвеше добре качвах си килограми и бях доволен като се погледна в огледалото като за около година качих от 63 на 77 сравнително чист е леко повече в корема но аз там винаги сам имал мазнинки
програмата ми е :
1 ви ден Гръб
набирания широк хват 4х8-10 повторения
набирания раменен подхвад 4х8-10 повторения
мечка 4х8-10 повторения
едностранно гребане с дъмбел 4х8-10 повторения
мъртва тяга 5х8-10 повторения
Повдигания на раменете за трапец с лост 5Х8-10 повторения

2 ри ден гърди и корем
хоризонтална лежанка 4х8-10 повторения
вертикална лежанка 4х8-10 повторения
кофички 4х8-10 повторения
флаис 4х8-10 повторения
разтягане с колело са коремни мускули 4Х10
коремни преси 4Х20 с тежест
повдигане на краката от лег 4Х20
3 ти ден почивка

4 ти ден рамене и ръце
раменни преси 3Х8-10повторения
странично разтваряне за задно рамо 3Х8-10повторения
хеликоптер 3Х8-10повторения
Бицепсово сгъване с щанга 3Х8-10повторения
Кик-бек с дъмбел с една ръка 3Х8-10повторения
чукове за бицепс 3Х8-10повторения
Разгъване на скрипец от стоеж за трицепс 3Х8-10повторения

5 ти ден крака и корем
клякане с щанга 5Х10 повторения
напади с дъмбел 5Х10 повторения
повдигане за прасец 5Х10 повторения
разтягане с колело са коремни мускули 4Х10
коремни преси 4Х20 с тежест
повдигане на краката от лег 4Х20
6 и 7 ми ден почивка

храня се буквално през 2-3 часа ям почти всичко като се ограничавам максимално с яденето на чипсове зрънчута и тем такива като си го позволявам много рядко но сладко било то вафли пасти шоколади ям почти всеки ден
не пия хранителни добавки единственото което пия след тренировка преди да ям е шейк от банан прясно мляко и лъжичка мед а и преди лягане хапвам по 2=3 сварени яица.
дилемата ми е дали не претренирам или това което получавам от храната ми е недостатъчно за да прогресирам другото което си мисля е че може да съм в застои понеже тази програма я използвам от близо година а прогрес нямам от 2 месеца.благодаря предварително както и се извинявам ако темата не е в подходящия раздел за което моля ако има нужда да бъде преместена .

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.02.13 16:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1