Болка в ръката

27.02.13
23:00

ЗДРАВЕЙТЕ МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ ИМАМ БОЛКА В ДЯСНАТА РЪКА КОГАТО ПРАВА УПРАЖНЕНИА ЗА БИЦЕПС С ПРАВ ЛОСТ И КРИВ ЛОСТ БОЛКАТА СЕ УСЕЩА КАТО ВДИГАМ ЛОСТА И КАТО ГО ОСТАВЯМ НА ЗЕМЯТА ИМА ЛИ ВАРИАНТ ДА СЪМ РАЗТЕГНАЛ СУХОЖИЛИЕ И С КАКВА ПАСТА ДА ГО МАЖА

Модерация: Моля съобразявайте се с условията за ползване.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 28.02.13 05:38.

Къде усещаш болката, в самия бицепс, предмишницата, китката или..?

Аз имам същия проблем.И мен така ме боли когато вдигам и когато оставам лоста.Болката се усеща остро в предмишницата.
Ще съм благодарен,ако някои може да помогне :)

Мнението беше редактирано от Десислав Стайков на 28.02.13 12:05.

28.02.13
18:53

При мен също.Първо беше само на дясната предмишница сега започна и лявата да ме боли :(

28.02.13
19:54

Хубава разгрявка поне 5 мин преди тренировка .Според мен не е загрявано и се е получило някакво разтежение.

28.02.13
20:22

БОЛКАТА СЕ УСЕЩА В ГОРНАТА ДЯСНА СТРАНА НА ПРЕД МИШНИЦАТА И Е МНОГО ОСТРА ТОВА УПРАЖНЕНИЕ НЯМА БОЛКА В БИЦЕПСА САМО ТАМ СЕ УСЕЩА БЛАГОДАРЯ

28.02.13
20:59

Най-много се усеща когато оставям тежестите, не докато правя повторенията (и тогава има болка,но по малка) не мисля че една загрявка ще оправи нещата дори 15 мин да е.

Ако е това, което си мисля ( в предмишницата, доста остра) може да направиш загрявка като отделиш малко повече време на ръцете. Първо вземи гирички 1-2 килограма и направи 30-40 сгъвания бързи, след което опъни сухожилията на предмишницата и разтегни малко. Ако проблемът пак се усети намали килограмите!
Поздрави!
П.П. Ако все пак продължи проблема, напиши отново в темата за болката. Направи загряващото бицепсово сгъване с въртене в предмишницата!

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 01.03.13 10:57.

БО

07.03.13
17:46

Сподели с какви килограми правиш тези упражнения?

07.03.13
22:00

Владислав Андонов
Фитнес ентусиаст КАК СЕ ПРАВИ ТОВА ЗАГРЯВАЩО БИЦЕПСОВО С ВЪРТЕНЕ В ПРЕДМИШНИЦАТА

07.03.13
22:01

Бодибилдър
Бодибилдър ОКОЛО 25—30 КИЛОГРАМА

07.03.13
22:06

ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ВИ ПОПИТАМ ПОЛУЧАВАМ НЕПРИЯТНО ПУКАНЕ ПРИ ЗАГРЯВКА ВЪВ ВРАТА РАМЕНЕТЕ РЪЦЕТЕ И СЛЕД ТРЕНИРОВКА СМИСЪЛ НЕ САМО КАТО ЗАГРЯВАМ МИ ПУКА А И СЛЕД ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВИ ВИТАМИНИ ИЛИ НЕЩО С КОЕТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТОВА БЛАГОДАРЯЯЯЯ

07.03.13
22:07

ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ВИ ПОПИТАМ ПОЛУЧАВАМ НЕПРИЯТНО ПУКАНЕ ПРИ ЗАГРЯВКА ВЪВ ВРАТА РАМЕНЕТЕ РЪЦЕТЕ И СЛЕД ТРЕНИРОВКА СМИСЪЛ НЕ САМО КАТО ЗАГРЯВАМ МИ ПУКА А И СЛЕД ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВИ ВИТАМИНИ ИЛИ НЕЩО С КОЕТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТОВА БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ

Искам и аз да попитам нещо само ако може някой да помогне.Имам подобен проблем с болки в сухожилията от към лакътната кост.Получих я при натоварване на скот(с повечко килограма..) почивах около месец и половина и беше добре почнах да тренирам отново но от акъл направих френско 1 път и се появи отново лека болка.От тогава започнах да чистя без да слагам мн килограми само при лежанка и гръб.За бицепс правя само чукове но и там започна да се усеща лека болка.Сега почивам 2-ра седмица и пия антивъзпалителни хапове както и се мажа и пръскам с разни спрейове/гелчета.Въпросът ми е според вас удачно ли е да тренирам без да натоварвам тази кост и сухожилие? Примерно рамо лежанка да правя чукове за бицепс разни упражнения за гръб..Благодаря предварително и да кажа че съм изчел всичките статии които са публикувани в сайта.Поздрави

Отиди на лекар!

казано от Владислав Андонов на 10.03.13, 17:21:

Отиди на лекар!

Ходих предписа ми хаповете и спрея и да почивам 2-3 седмици това каза.Но тук има хора с опит и за това пиша

Предполагам щом ти е предписал това, така е трябвало. Лично аз съм имал нещо подобно на проблема описан от теб, просто не си давай толкова зор с тежестите. Всичко си има граници, внимавай в залата!
Поздрави! :)

казано от Владислав Андонов на 10.03.13, 21:12:

Предполагам щом ти е предписал това, така е трябвало. Лично аз съм имал нещо подобно на проблема описан от теб, просто не си давай толкова зор с тежестите. Всичко си има граници, внимавай в залата!
Поздрави! :)

ѝ
Аз така и почнах да правя и без това съм доста едър като цяло... Само с леки килограми :) Мерси все пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1