27.02.13
23:00
ЗДРАВЕЙТЕ МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ ИМАМ БОЛКА В ДЯСНАТА РЪКА КОГАТО ПРАВА УПРАЖНЕНИА ЗА БИЦЕПС С ПРАВ ЛОСТ И КРИВ ЛОСТ БОЛКАТА СЕ УСЕЩА КАТО ВДИГАМ ЛОСТА И КАТО ГО ОСТАВЯМ НА ЗЕМЯТА ИМА ЛИ ВАРИАНТ ДА СЪМ РАЗТЕГНАЛ СУХОЖИЛИЕ И С КАКВА ПАСТА ДА ГО МАЖА
Модерация: Моля съобразявайте се с условията за ползване.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 28.02.13 05:38.
28.02.13
00:29
Къде усещаш болката, в самия бицепс, предмишницата, китката или..?
28.02.13
12:05
Аз имам същия проблем.И мен така ме боли когато вдигам и когато оставам лоста.Болката се усеща остро в предмишницата.
Ще съм благодарен,ако някои може да помогне :)
Мнението беше редактирано от Десислав Стайков на 28.02.13 12:05.
28.02.13
18:53
При мен също.Първо беше само на дясната предмишница сега започна и лявата да ме боли :(
Хубава разгрявка поне 5 мин преди тренировка .Според мен не е загрявано и се е получило някакво разтежение.
28.02.13
20:22
БОЛКАТА СЕ УСЕЩА В ГОРНАТА ДЯСНА СТРАНА НА ПРЕД МИШНИЦАТА И Е МНОГО ОСТРА ТОВА УПРАЖНЕНИЕ НЯМА БОЛКА В БИЦЕПСА САМО ТАМ СЕ УСЕЩА БЛАГОДАРЯ
28.02.13
20:59
Най-много се усеща когато оставям тежестите, не докато правя повторенията (и тогава има болка,но по малка) не мисля че една загрявка ще оправи нещата дори 15 мин да е.
01.03.13
10:54
Ако е това, което си мисля ( в предмишницата, доста остра) може да направиш загрявка като отделиш малко повече време на ръцете. Първо вземи гирички 1-2 килограма и направи 30-40 сгъвания бързи, след което опъни сухожилията на предмишницата и разтегни малко. Ако проблемът пак се усети намали килограмите!
Поздрави!
П.П. Ако все пак продължи проблема, напиши отново в темата за болката. Направи загряващото бицепсово сгъване с въртене в предмишницата!
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 01.03.13 10:57.
07.03.13
17:46
Сподели с какви килограми правиш тези упражнения?
07.03.13
22:00
Владислав Андонов
Фитнес ентусиаст КАК СЕ ПРАВИ ТОВА ЗАГРЯВАЩО БИЦЕПСОВО С ВЪРТЕНЕ В ПРЕДМИШНИЦАТА
07.03.13
22:01
Бодибилдър
Бодибилдър ОКОЛО 25—30 КИЛОГРАМА
07.03.13
22:06
ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ВИ ПОПИТАМ ПОЛУЧАВАМ НЕПРИЯТНО ПУКАНЕ ПРИ ЗАГРЯВКА ВЪВ ВРАТА РАМЕНЕТЕ РЪЦЕТЕ И СЛЕД ТРЕНИРОВКА СМИСЪЛ НЕ САМО КАТО ЗАГРЯВАМ МИ ПУКА А И СЛЕД ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВИ ВИТАМИНИ ИЛИ НЕЩО С КОЕТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТОВА БЛАГОДАРЯЯЯЯ
07.03.13
22:07
ОЩЕ НЕЩО ЩЕ ВИ ПОПИТАМ ПОЛУЧАВАМ НЕПРИЯТНО ПУКАНЕ ПРИ ЗАГРЯВКА ВЪВ ВРАТА РАМЕНЕТЕ РЪЦЕТЕ И СЛЕД ТРЕНИРОВКА СМИСЪЛ НЕ САМО КАТО ЗАГРЯВАМ МИ ПУКА А И СЛЕД ТОВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВИ ВИТАМИНИ ИЛИ НЕЩО С КОЕТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ТОВА БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ БЛАГОДАРЯЯЯЯ
10.03.13
14:59
Искам и аз да попитам нещо само ако може някой да помогне.Имам подобен проблем с болки в сухожилията от към лакътната кост.Получих я при натоварване на скот(с повечко килограма..) почивах около месец и половина и беше добре почнах да тренирам отново но от акъл направих френско 1 път и се появи отново лека болка.От тогава започнах да чистя без да слагам мн килограми само при лежанка и гръб.За бицепс правя само чукове но и там започна да се усеща лека болка.Сега почивам 2-ра седмица и пия антивъзпалителни хапове както и се мажа и пръскам с разни спрейове/гелчета.Въпросът ми е според вас удачно ли е да тренирам без да натоварвам тази кост и сухожилие? Примерно рамо лежанка да правя чукове за бицепс разни упражнения за гръб..Благодаря предварително и да кажа че съм изчел всичките статии които са публикувани в сайта.Поздрави
10.03.13
17:21
Отиди на лекар!
10.03.13
20:01
Отиди на лекар!
Ходих предписа ми хаповете и спрея и да почивам 2-3 седмици това каза.Но тук има хора с опит и за това пиша
10.03.13
21:12
Предполагам щом ти е предписал това, така е трябвало. Лично аз съм имал нещо подобно на проблема описан от теб, просто не си давай толкова зор с тежестите. Всичко си има граници, внимавай в залата!
Поздрави! :)
10.03.13
21:52
Предполагам щом ти е предписал това, така е трябвало. Лично аз съм имал нещо подобно на проблема описан от теб, просто не си давай толкова зор с тежестите. Всичко си има граници, внимавай в залата!
Поздрави! :)
ѝ
Аз така и почнах да правя и без това съм доста едър като цяло... Само с леки килограми :) Мерси все пак.