Еню Рангелов отговаря на вашите въпроси

Прескочи до:

Нека тази тема остане по същество, посочено в заглавието - последвалите коментари са преместени в отделна. Потребителите може да преценят коя тема да следят.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.04.13 16:27.

10.04.13
15:20

До Иван Иванов

Вие сте постигнал оптималното за вас. Много мислих, какво да ви отговоря. При тези материални възможности е най-добре да ви тренирам лично, стига да не вземам хляба на някой инструктор. Пишете на имейла ми, ако искате да се видим, преди да съм го закрил както телефона ми. Вече имам много хора и ще намаля присъствието си Интернет поради липса на време.

До момчето с травма в гърба/кръста

Цялата работа при вас идва от това, че вероятно тази тренировка, която ви пречи да правите тяга и кофички, ви изяжда спокойното трениране. Ще ви дам програма, с която да постигнете поне още 8 кг маса. Щом нямате проблем с клякането и лега, правете следното:

Понеделник и четвъртък

1. Приклякане с щанга на гърба (8,8) 2х20
веднага правите повдигане от лег (8,8) 2х8
Или правите суперсерия от клек и лег.
Знайте, че всякакво чувство за напомпване или обратно да не чувствате такова няма никакво значение. Не, че имам нещо срещу петте серии, но напомпването си е само гола радост.
3. Флайс от хоризонтален лег (8,8) 2х8
4. Натискане на трицепси върху скрипец (8,8) 2х15

Вторник и петък

1. Повдигане от сед зад врата (8,8) 3х8
2. Странично вдигане на дъмбели за рамо, прав (8,8) 2х8
3. Гребане от дъска под корема (уред) с щанга (8,8) 2х8
4. Шраг от сед с дъмбели (8,8) 2х20
5. Сгъване за бицепси с щанга, прав (8,8) 1х12, 2х6, 1х24

Не променяйте нищо и да се надяваме, че гребането от дъска ще ви избави от травмата.

———————

Само с чуждите очи човек може да види своите недостатъци. Приемам вашите бележки и ще ревизирам вижданията си, ако мога.

Драги приятели, временно ще спра да отговарям на вашите въпроси. Дойде пролетта и заетостта ми се повиши до такава степен, че няма да мога да ви отговарям съвестно, когато ме питате нещо. Щом понамалее напрежението, отново ще ви пиша, не забравяйте за темата. Успехи!

10.04.13
15:22

казано от Еню Рангелов на 10.04.13, 15:20:

Само с чуждите очи човек може да види своите недостатъци!

(handshake)

05.05.13
00:08

Въпросът ми към г-н Рангелов е, какво е било храненето на един културист едно време - имало ли е такова нещо през 2 часа хранене, какво количество месо се е ядяло ? Мерси предварително и се надявам да не повтарям някои въпрос

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1