28.02.13
19:11
Здравейте,на 18 съм,висок 1.74 в момента чистя и съм 77 кг.Като диета гледам главно протеин,до 200 гр. въглехидрати на ден и малко мазнини.Тренировката ми е следната:
Понеделник - гръб и гърди в суперсерии
Лег преса заедно с мъртва тяга 3х12
Вдигната лежанка с дъмбели и гребане със щанга 3х12 (последната може и 15)
Флайс и придърпване на скрипец към гърдите 3х12 (последната може и 15)
Кросоувър и придърпване на долен скрипец 2х12 последната 15-20 (напомпваща)
Сряда - крака:
Клекове - 4 серии. 1 серия 25 повторения,2 серия 20,3 - 20 и 4 серия 15.
Лег преса заедно с мъртва тяга с прави крака 2х20 и 1х15
Бедрено разгъване заедно с бедрено сгъване 1х25,1х20,1х20
Петък - ръце и рамо:
Сгъване с крив лост и лежанка с тесен хват 4х12
Сгъване на дъмбели от 45 градуса пейка и френско 3х12
Концентрирано сгъване (Арнолд вариант) заедно с кикбек с кабел - 3х12
Раменна преса заедно с вдигане на дъмбели встрани 3-4х12
Вдигане на дъмбели напред и това - http://images.t-nation.com/forum_images/auto/r/786x0/1/0/100b2-bent_over_lateral_raise.jpg на БГ не го знам как се казва...Обратен пек дек (дъмбел вариант) ? :D 3х12
Това е като цяло с тежестите.Правя интервални кардио тренировки.В понеделник след тренировката с тежести,само във вторник ниско интензивно,за да не измарям краката за следващия ден,четвъртък пак интервални,както и събота.Общо взето 4 пъти в седмицата,понякога може и 5 :) Продължителност - 30 минути :) Спринтове на пътеката не са удобни,затова чакам да се постопли и там да ги налазя едно хубаво.И като добавки съм на 2 грама л-карнитин и кафенце преди тренировка ; аминокиселини и протеин.Чудя се дали да не дигна дозата на карнитина на 4 грама :) Общо взето това е.
Та,как намирате програмата ми и нещо ако мога да променя (упражнения или в кардиото) ? Вторият ми въпрос е: Наскоро четох за големи тежести,малки повторения и горене на мазнини,но ми се струва доста нереалистично.Все пак ако някой може да ми го разясни и да даде някакъв пример :)
Темата беше редактирана от Trickster на 28.02.13 19:30.