Сауна в София

28.02.13
23:49

Здравейте!

В по-малките градове (като моя роден Пазарджик) има сауни, където си запазвате 2-3 души един час в даден ден, отивате и си ползвате този час само вие - без други хора.

Въпросът ми е има ли в София (и ако да къде) подобно място, където 2-3 души можете да си запазите час, в който да използвате само вие сауната?

01.03.13
00:26

Мога ли да използвам темата, да те те попитам, къде в Пазарджик има хубава инфрачервена сауна, тъй като смятам да ходя във СПА центъра на Хигията, обаче аз не знам, къде другаде има и какви са условията и цените. Всички ли сауни се посещават с повече от един човек, щото аз не мога да търпя в тая жега никви кърпи по мен, направо разтварям хавлията и който го е срам да не гледа, ама ако има жени може и да се възмутят и да вземат да пискат :D Ако може да ми дадеш инфо ще съм благодарен, до края на годината най късно ще си взема инфраред сауна, това просто си е абсолютна необходимост, чувствам се много токсикиран, тука в Пещера зимата въздуха е зле, то всичко живо гори печки на дърва и въглен, баси ужаса (envy)

01.03.13
07:43

В Пауър Джим, Студентски всяка седмица си правим шоу в сауната :D
Запазваме си я за 5 часа в неделя примерно, събира максимум 5 човека, цената за един е 7лв, за 2-ма по 5 лв и ако сте от 3 нагоре, е по 4 лв.  И никой няма да те изгони, ако седиш повече от час.

Христо, в Пазарджик съм ползвал сауната на плувния басейн.

Заболотная, благодаря ти за препоръката :) Знаеш ли сауна, която да е в центъра, а не в студентски град?

Мнението беше редактирано от Иван Попов на 01.03.13 11:10.

01.03.13
11:30

Не, не знам, тази не е толкова в Студентски, 8 блок на Софийския.

http://powergym-bg.com/PowerGym-stgrad.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1