01.03.13
01:19
Здравейте на всички.Реших да си направя дневник.Ще се радвам да изказвате мнение и да ме поправяте там където греша.Ето и нещо за мен:
висока 168 и 63 килограма.
Целта ми е да 55 кг и да си стегна тялото. Мисля от утре да започна НВД, но не съм сигурна точно в менютата затова ще поствам снимки на това което ям, тъй като мразя да пресмятам калории и да записвам постоянно какво ям..предпочитам да го снимам,тъй като така или иначе постоанно телефона ми е в ръката.
Ходя на фитнес 4 - 5 пъти седмично,като имам програма за дните: 1ви- кардио и долна част,корем 2-кардио и горна част, корем. и ги редувам така. Опитвам се да правя повече корем, защото имам сериозен проблем с него.
Имам един въпрос. Проблем ли е да вечерям в 9 вечерта след фитнес, тъй като нямам възможност за по-рано. А ако вечерям по-рано навън, после като се прибера пак хапвам нещо и така калориите ми стават доста.Значи мисля така да си разпределя храненията:
9:30 - закуска (яйца и зеленчук, кисело мляко с 2л. овесени ядки, пилешко филе)
12:00 - обяд (месо със зеленчуци)
17:00 - 18:00 (плод,ядки,кисело мляко)
18:00 -19:00 фитнес
21:00 - вечеря(салата с месо). Лягам си много късно - към 3 часа всяка вечер, така че не мисля че е голям проблем да е 9 вечерята.
От утре започвам :) Кажете ми, ако правя нещо грешно или ям нещо грешно.
01.03.13
01:45
Здравей,
няколко неща :
-какъв е проблема с корема? Ако става дума за мазнини там - повечето правене на упражнения за корем няма да го стопят. Това е широко разпространен мит :) Ако е друго - сподели, така ще могат и другите да помогнат.
-лягай си по-рано. От опит ще ти кажа, че почивката и в частност качественият сън НЕ МОГАТ да се заменят с друго.
-тренировки с тежести? Имаш ли причина да НЕ правиш такива? (контузии, проблеми и т.н.) Ако не - тогава обмисли да ги включиш ;)
01.03.13
23:58
За корема - в долната част на корема имам мазнини, които много отдавна не мога да изчистя ..просто си стоят там макар че напоследък са намаляли леко.
А за тренировките - за долна и горна част редовно ги правя с тежести. Знам, че тежестите помагат много :)
02.03.13
00:21
казано от Надежда Иванова на 01.03.13, 23:58:
За корема - в долната част на корема имам мазнини, които много отдавна не мога да изчистя ..просто си стоят там макар че напоследък са намаляли леко.
А за тренировките - за долна и горна част редовно ги правя с тежести. Знам, че тежестите помагат много :)
Правенето на тренировки за корем ежедневно или през ден няма да помогне за стапянето на тези мазнини. Локално топене не е възможно - ако ще гориш, то ще го правиш навсякъде ;)
Опиши си тренировките с тежести, колкото повече детайли, толкова по-вероятно е да можем да ти помогнем :)
02.03.13
02:03
http://www.bb-team.org/workout/1322_iskate-da-otslabnete-no-imate-samo-2-svobodni-dni-sedmichno това ми е програмата, но я правя 4 пъти седмично. Отделно правя упражнения за корем вкъщи, но ще ги намаля :)
18.03.13
01:47
Имам един въпрос свързан с овесените ядки. Въглехидратите ми трябва да са 85гр., но тъй като страшно много обичам да си похапвам овесени ядки искам да знам дали мога да увелича приема им. Нещо не мога да ги пресметна правилно. В едно кисело мляко 2% - 3,6% слагам 2 лъжици ядки, също така в 4 часа ям и по 1 ябълка (250гр.). Не мога да разбера дали надвишавам грамажа или не.. и дали е възможно да слагам повече ядки?