03.03.13
18:34
здравейте,191 см,32 години,102 кг.от година тренирам по -редовно и вече бих помолил за малко мнения и препоръки за режима ми.целта на тренировките е повече релеф с минимална загуба на мускулна маса.от около месец тренирам и се храня по следния начин:
-7;30-кафе
-8;00-овесени ядки с доза голд стандарт с мляко.
-10;00-тренировка(3 дози модерн бцаа в 1,5 вода по време на тренировката),кре-алкалин 2 хапчета 20 минути преди да взляза в залата.
-11;30-кре-алкалин 2 хапчета(марката е efx)
-11;50-голд стандарт(засега е 1 доза,от утре мисля да са 2).
-12;30-обяд-обикновено наблягам на риба или телешко или пилешко....напоследък запичам към 7/8 белтъка с 150-200 грама извара,салатата е задължителна.
-17;00-кафе
-20;00-вечеря-обикновено някакво месо на скара със салата.
тренирам 4 пъти в седмицата,като съм доволен от тренировките и съм ги направил с цел максимално да изцедя мускула,а не да блъскам хамалски с големи кг.обикновено правя 3 упражнения за група по 7 серии,с малки почивки между сериите(30 сек.),като започвам с максимални кг.и постепенно ги намалям като увеличавам броя на повторенията.завършвам с интензивно 10-минутно кардио.
особено внимавам с въглехидратите,тъй като много лесно качвам мазно,но не съм се ориентирал към строга нвд.
как ви се вижда режима,евентуално слаби места или просто мнения?
на пръв поглед мисля,че между обяда и вечерята мога да добавя една доза суроватка към 17;30?
благодаря предварително за мненията!