Операция и поддържане в период на възстановяване

04.03.13
18:26

Ще ми правят операция на ръката и лекарят ми каза ,че няма да мога да тренирам 5-6 месеца. 

Дайте ми някакви съвети как да поддържам форма- чудя се да правя ли кардио през това време притеснява ме че ако правя ще загубя много килограми ,а искам да запазя ,колкото се може повече от това което до момента съм направил. Ще се храня правилно ще тренирам краката и корема някакви съвети да ми дадете? Най-вече хора които са претърпяли операция искам да чуя ,разкажете колко кг загубихте ,после лесно ли си ги върнахте и така.

Честно казано съм съкрушен тъй като две години тренирах неуморно ,а сега всичко ще отиде на вятъра ..

БО

07.03.13
16:55

Здравей, преди близо две години ми правиха операция на ръката и ми слагаха железа вътре в частта на пръстите. Тренировки трудно ще правиш, аз лично започнах да тренирам след около 6 месеца. Много е важно на какво място ще е операцията и реално дали ще се натоварва пряко по време на тренировка. Като килограми бях около 88 и свалих до около 80. Но при всеки е индивидуално. После за около половин година ще влезеш в ритъм. Все пак мускулът си има памет, даже ще надкачиш. Не се притеснявай винаги има такива моменти, което не те убива те прави по-силен, след това ще се върнеш в залата и то двойно по-добър!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1