Първи стъпки в залата!

Темата е заключена.

Здравейте казвам се Димитър и от седмица тренирам в зала. За сега правя кръгова тренировка, като съвет от мой приятел които се занимава със фитнес. Принципно съм активен младеж. За последните 6 месеца съм тренирал плуване и 4 месеца бокс, двете дейности са като занятия в университета ми, но понеже не ми хареса бокса го смених със волейбол. Тренирам плуване - понеделник, волейбол - сряда. Освен тези спортове ходя на танци - Линди Хоп(Суинг), тренировките са вторник и сряда вечерта. Фитнес както казах почнах преди седмица, като правя три тренировки на седмица средно около час и половина в сряда, петък и неделя.
Тренировката във фитнес ми е следната:
Бедрено сгъване 11x35 11x40 11x25
Бедрено разгъване 11x35 11x40 11x30
Горен скрипец с широк хват 10x15 10x18 10x18
Лежанка 10x40 10x50 10x40 10x45
Раменна преса 10x31 10x28 10x24
Бицепсово сгъване 10x24 10x19 10x21
Трицепсово сгъване 10x10 10x8 10x5
2xУпражнения за корем с тежест (по избор) 10x10 10x10 10x5
За скрипеца и трицепсовото сгъване не съм сигурен дали са точно килограмите, защото са пластини на машината.
Както казах по рано мой приятел ми дава съвети и ми каза да си играя с тежестите, да свалям и да качвам но да си държа повторенията.
Последно като съм се мерил бях 60 килограма, висок съм около 170 см.
Относно храненето ми, не се ограничавам с някакви определени храни, гледам да избягвам junk food, и газирани напитки.
Сладки неща почти не ям, като се изключат плодовете.

Това е за сега!
Лека вечер машинки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1