Натурален ябълков оцет - избор?

06.03.13
03:07

Спешно ми трябва такъв оцет, такъв разбира се няма по магазините, но онлайн може да се намери.
Въпроса е ако някой е ползвал такъв, да сподели впечатления или ако има информация дори и да не е ползвал, може пак да е чувал.
Това което аз успях да намеря са следните продукти:

- Натурален Ябълков оцет произведен от г-н Тосков, който е и лечител и това малко по ми вдъхва доверие и вероятността да продава некачествен продукт е по малка.

- Натурален Ябълков оцет на фирма “Лидия” (не съм открил мнения за този, може и да е хубав, но проблема, че и да ги пробвам как да разбера, това с майката и мътилката, на дъното на шишето ми е ясно, но само по това не знам дали е достатъчно да се разбере колко е качествен !)

- Натурален Ябълков оцет на “Bragg” (това е известна американска фирма за производство на такива натурални продукти, в която аз лично не се съмнявам в качествата на продуктите, но на нашият пазар ги няма или поне аз не ги откривам). Тъй като това не е българска фирма, ще си позволя да поставя адресът на сайта, а другите две ще ги намерите с гугъла ако се интересувате.
http://bragg.com/index.html

Ако някой има мнение по въпроса, нека го сподели !
Ако не е проблем бих сложил адресите и на българските производители, то след като съм им споменал имената, със или без сайта май няма значение ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.03.13 06:47.

06.03.13
08:31

Вероятно ще е трудна работа да намериш 100% натурален продукт. Като цяло, да си направиш сам не е много голяма философия и поне ще си сигурен, че е наистина натурален. Но подозирам, че за целта ще ти е необходим поне месец и подходяща температура за ферментация, което пък не се вързва с спешните ти нужди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1