Фитнес център Fitness Generation Овча Купел

07.03.13
09:35

Здравейте. Търсех фитнес близо до вкъщи и се натъкнах на това : http://www.fitness-spots.com/spots/19
Виждам, че има и зали за бокс и ММА. Интересува ме да кажете повече мнения :
1. Нови ли са уредите
2. Много пълно ли е вечер след 19 часа
3. Може ли да се ползват чувалите, ако нямате карта за бокс
4. Картата за 30 лв е за неограничен брой посещения или за 12 пъти седмично
Ще се радвам да помогнете и благодаря предварително.

Привет !

Аз ходя там, ето отговори на въпросите ти:

1. кардио уредите са по - новички, другите - не, но според мен са си в добро състояние

2. вечер е доста различно, вчера например имаше доста хора, други вечери не е чак толкова, но като цяло фитнесът си е посещаван

3. за това не мога да ти отговоря :-(

4. 30лв е за 12 посещения в случай, че ходиш до 17 часа. без ограничение за часа 12 посещения струват 40 лв

Питай и друго ако ти трябва

Поздрави !

Ами това бяха основните ми въпроси общо взето. Може да пробвам някой път единични тренировки и да видя как е положението. А кардио уредите достатъчен брой ли са или има недостиг?

Да, ходи най - добре и сам си прецени. Една тренировка мисля, че беше 4 лв.

Има три пътеки, май три колела и два степера. До сега не ми се е случвало да чакам за пътека :-)

Работят вечер до 22

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1