07.03.13
16:15
Здравейте и от мен От много време чета из форума но така и не ми се е налагало да търса експертнотови мнение лично(въпреки че много пъти съм намирал отговор на тормозещи ме въпроси)Преди да започна искам да се обърна към обичайните заподозрени които флуудят всяка тема свързана със сваляне на килограми с едно и също (с хапчета не става диета му е майката и т.н.)Съгласен съм че е така спор няма но съм запознат с това и мисля че ще е излишно да се напомня..Не съм чак толкова бос в тази свера..Висок съм 183 тежа 85 кг хранителен режим спазвам и смятам че добре се спрявам тъй като преди 2 месеца бях 93 кг.Свалих доста мускулна маса с часовете прекарани на пътеката но съм твърдо решен да стигна да 81-82 кг(като разбира се искам да изчистч всичко ненужно).Друга работа в момента нямам тренирам всеки ден и си пия леан протеин от 2-3 месеца..Та с една дума просто искам някакво мнение какво още да си взема да пия(разбира се изключваме всякакви ‘тежки” химии както и инжекции :д)
От бърнъри и л-карнитин не съм особено впечатлен но ако трябва да бъда откровен преди когато съм ги изпробвал не бях осъзнал че правилното хранене е най–важно.Знам също че креатинът ако се приема в норамлни количества прави добър релеф и не задържа вода но за тези неща не съм сигурен и затова се обръщам към вас.Ще съм благодарен,ако подходите с разбиране.Благодаря предварително
п.с.Как може да не мога да постна темата защото имало прекалено много препинателни знаци?Не смятам че са “прекалено много” щом граматически е правилно! Дайте да уважаваме родния си език
07.03.13
16:43
Местя темата в този раздел, защото въпросите ти реално засягат хранителни добавки.
За препинателните знаци не знам какъв е случаят, но по един е достатъчно.
Дефинирай по-ясно към кои класове добавки имаш интерес.
В режим на сваляне можеш да пиеш почти всичко.
Аз от течният Л- карнитин съм много доволен, но както ти сам каза- без правилно хранене не може.
Купи си ако искаш, можеш и с някакъв фет бърнър да го съчетаеш.
А за креатина не знам, не съм пил тази добавка вече година и нещо, и я използвах само за покачване на маса. Качественият креатин не задържа много вода.
Мнението беше редактирано от avitohol на 07.03.13 17:10.
Нямам предразсъдъци. Но като изключим оставащите месеци до юли, фитнеса не ми е на първо място и мога да отделям 4 дни в седмицата (така беше до скоро). Това, което искам да кажа, е, че не искам в момента, в който намаля тренировките, да тръгна назад.