Има ли опасност да претренирам ?

08.03.13
12:43

Значи в сряда тренирах ръце,а днеска трябва да тренирам гръб и трицепс.Все още имам мускулна на левия трицепс,има ли опасност сега като се напомпя да претренирам ?

RA

08.03.13
13:48

Какво бих направил аз:

Днес (08.03.2013 - петък) бих правил гръб + бицепс (ако имах мускулна на трицепса).

08.03.13
14:15

Не се претренира толкова лесно ...Защо си мислите ,че става за 1 ден... Прави си гръб+трицепс.Друг е въпроса защо го правиш в отделен ден (ръцете) и още един път с гърба като те е страх да не го претренираш.

Мнението беше редактирано от limit на 08.03.13 14:18.

казано от limit на 08.03.13, 14:15:

Друг е въпроса защо го правиш в отделен ден (ръцете) и още един път с гърба като те е страх да не го претренираш.

Защото идва лятото :D :D :D

И към автора - не, няма опасност.

08.03.13
17:43

Някакси не мога да разбера логиката ти. Тренираш ръце а на следващият ден гръб и трицепс. Правиш го и после се опасяваш да не претренираш. Защо изобщо тренираш трицепса два дни подред. Можеби искаш да наблегнеш някакси на трицепса и да го развиеш повече, но по този начин едвали ще стане. Зависи си и колко натоварена ти е тренировката за трицепса първият ден.
Ако бях на твое място щях да направя така- единият ден ръце, вторият ден гръб и рамо/ гръб и трапец или само гръб.

08.03.13
22:30

Трицепса не бил част от ръката! Не знаех :O

БО

10.03.13
15:27

“Днес трениращите са толкова много наплашени от претрениране и загуба на мускулна маса, че да се чуди човек как не са открили начин да си държат мускулите в сейф, за да не им изчезнат.” - Serge Nubret

10.03.13
15:46

казано от Бодибилдър на 10.03.13, 15:27:

“Днес трениращите са толкова много наплашени от претрениране и загуба на мускулна маса, че да се чуди човек как не са открили начин да си държат мускулите в сейф, за да не им изчезнат.” - Serge Nubret

Да, да, да... аз лично съм на принципа - по-добре да претренирам, отколкото да чувствам, че не съм тренирал достатъчно.

10.03.13
15:59

казано от Nasko на 10.03.13, 15:46:

Да, да, да... аз лично съм на принципа - по-добре да претренирам, отколкото да чувствам, че не съм тренирал достатъчно.

Ако тренировката ти е за удоволствие само,ок,но ако чакаш резултат, принципа ти куца много.

10.03.13
16:35

казано от every day на 10.03.13, 15:59:

казано от Nasko на 10.03.13, 15:46:

Ако тренировката ти е за удоволствие само,ок,но ако чакаш резултат, принципа ти куца много.

Не ме разбра точно, имам предвит примерно направил съм тренировката, но чувствам, че имам сила за още и продължавам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1