11.03.13
19:50
Здравейте на всички! Имам на разположение 30 дни да се стегна максимално и да издържам на натоварвания. Не е като да не съм тренирал до сега, но само вкъщи малко лицевки, коремни, гири и т.н. Нищо специално, определено не се храня здравословно ям всичко :D . Става въпрос да покривам нормативи за лицеви опори от рода на 50 за минута примерно и коремни преси горе долу толкова. Става въпрос за физическата подготовка за НВУ . Твърдо съм решен да се оптимизирам и да се стегна макар и за супер краткото време. Ще ви помоля да ми помогнете като ми изготвите някаква програма с упражнения кога и по колко пъти да ги правя и т.н. Също така и храненето да си променя. Направо една програмка да си имам и да ми кажете какви хранителни добавки да съчетавам със всичките упражнения основно за издържливост :).
11.03.13
20:42
Здравей. Не знам дали за един месец ще успееш с тая цел. Имаш няколко варианта. Единия е да започнеш с кръгова програма във фитнеса: http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa Другият е да се съсредоточиш върху тия упражнения, които ще ти искат като правиш тренировки от рода на стрийт фитнес. В смисъл да правиш кръгове от лицеви опори, набирания, клекове, кофички, коремни преси. В случая е добре да можеш да ги правиш в различните хватове и варианти и така ще постигнеш максимален ефект при тях. Отделно ще трябва да тичаш и правиш спринтове - едното защото доколкото знам в тия нормативи има и бягане, другото, за да се поизчистиш, да имаш въздух и подобните ефекти от кардиото.
За хранителния режим - разгледай из сайта и ще видиш различни варианти. Не знам точно какво ще целиш - качване на маса или чистене на килограми.:)
11.03.13
22:12
казано от gazena gadinka на 11.03.13, 20:42:
За хранителния режим - разгледай из сайта и ще видиш различни варианти. Не знам точно какво ще целиш - качване на маса или чистене на килограми.:)
Всичко казано от теб го разбрах преди това, а относно по това, дали искам да чистя килограми, или да качвам кила не съм сигурен, ама има ли компромисна програма и с 2-та варианта. Предвид, че съм 75кг, не съм дебел ;д, просто искам да се стегна малко или много, плочки почти нямам ;д бицепси. трицепси не ме вълнуват особено на външен вид стига да стана по издържлив на натоварванията :) .