12.03.13
23:19
Здравейте :) искам няколко съвета какво да правя :)
Преди 5 месеца бях 120кг..... 185 съм висок и съм на 20 години. /ужас.../
започнах с НВД и първо само в нас със велоергометър + Л-канитин (първо във течна форма след това на таблетки на Scitec 108 таблетки който е... след това си купих фат бърнър >>> AX Stimulant X 1-MetiQ 84 таблетки... и за 4 месеца станах 96кг :) починах 1 месец от добавки и започнах да се храня по разнообрано /не ям боклуци сладко,хляб,газирано но от време на време прегрешавам/ просто малко почивка и в момента съм 98.5 кг :) и сегашната ми цел е да стана 89-90кг :) но искам няколко съвети ето това е програмата която ми я написа едно приятелче нищо не ми иска просто се опитва да помогне каза да питам и тук какво ще е мнението ето я >>
8:00 - 100гр овесени ядки +3~4 яйца + 1 ябълка
10:30 - 100гр извара + 1бр домат
13:00 - 150гр пилешко месо + салата + 50гр ориз
14:00 - фитнес :)
17:00 - 150гр пилешко месо + салата + 50гр ориз - това ядене отпада в не тренировъчни дни и следващите хранения се издърпват с 2 часа на зад
20:30 - 150гр пилешко месо + салата
23:00 - 100-120 гр риба тон + 1~2 репички и половин маруля
само да уточня че пилешкото месо е само чисто от гърди и салатите са 2 вида
1-ви домати и краставици
2-ри зеле и моркови
това е от към храна.Тренирам по 4-ри пъти в седмицата като преди тренировка правя 5 мин кардио и след тренировка по 20-25 мин. интензивно.
И дойде и време на избора на бърнър спрял съм се на RIPPED FREAK >> http://www.nutracave.com/assets/images/rippedfreak.jpg
И това е общо взето поставил съм си тези цели и искам по един или друг начин да ги постигна .Ще съм доволен от всякакви съвети и критики от вас :)
Лека вечер :)
13.03.13
03:11
Здрасти,Brother!
Не ти трябват Fat burtners,Пий вода 30мин.преди ядене ,1 час след ядене,Яж плодовете на гладно 20 минути преди ядене,не яж месото с ориз,картофи,само сас салата може и с хляб,яж по малко,но по 4-5 пъти на ден,повече движение,смях и желание за живот!
Това е за начало от мен 14 години съм готвач и малко повече във Фитнес Life style,Това е начин на живот Bro!!!,Не става с магичешка пръчка,това е за начало от мен.
Fitness for life!,Go for it!!!
Все пак ... решил съм какви са ми целите и ако може още някой да даде мнение или съвет ще е добре :)