Добра ли ми е диетата?

15.03.13
20:59

Здравейте!

Значи искам да ми помогнете в режима за корем.Тренирах горе-долу 4-5 месеца фитнес,но спрях и започнах отново с футбола(бях спрял).Сега корема ми е горе-долу оформен,но не достатъчно.Горните два реда са очертани,а третият е точно отстрани на пъпа-последните не са изпъкнали толкова,защото там има най-много мазнини.Не са много според мен,като стегна корема и дръпна кожата е около 2см,най-много 3. :DТова може ли да спадне с тичането от футбола?Коремни преси правя,повече класически упражнения с около 200-300 повторения рано сутрин на гладно,през ден.

За диетата-не мога да спазвам строг режим,защото нашите са твърдо против.Само ми обясняват: ‘’Организма има нужда от всичко не се ограничавай”“,а аз ги питам дали от пиците и колата има нужда???Вече една седмица се ограничавам от пици,банички,сладко и тостери.Газирано и чипсове по-принцип не консумирам-навик си ми е.За закуска ям кофичка кисело мляко с овсени ядки,2 банана и 2 ябълки или Активия(от ония с лъжичките :D) или от малките.Пия само вода и често си купувам Капи пълпи Портокал или ДЗП.Ям повече зеленчуци и плодове,овесени ядки,телешко месо,много кисело мляко,сирене,кашкавал,луканка и яйца.

Какво още трябва да ям за сваляне на мазнините?От друго трябва ли да се ограничавам?Мога ли да пия ДЗП и това Капи?Активията полезна ли е за закуска?

Ако е от значение На почти 15 съм,178см висок,и тежа около 66-67кг.Дайте вашето мнение,че да взема да се ориентирам най-после. :)

Поздрави. :)

01.04.13
21:32

Здравейте. :)

Искам да Ви попитам кой е най-добрия начин да се свалят малко мазнини от корема?Аз опитах с някаква НВД ама не съм настоятелен и не мога да издържа без сладко :D.Плюс това съм още при мама и тате и не мога да капризнича какво да ям.Мама готви всиичко-ориз,яйца пържени,варени,пържоли,кюфтета и често пържени картофи(2 пъти в седмицата горе-долу).Обожавам кисело мляко и всеки ден ям по 1 кофичка,а понякога и повече.Чипсове не ям,газирано не пия,тестеното го ограничавам,плодове ям доста,но сладкото ми е проблем!По-принцип тренирам футбол,но като гледам не отслабвам(сигурно защото тренирам отскоро,около месец).Бях спрял за 1 година и през това време...Мазнина нямам много като дръпна кожата е около 2-3 см.Затова да питам ако има някъкъв по-компромисен начин за сваляне.

На 15 години съм,178см висок и тежа около 65-66 кг.Не искам да качвам защото ми се отразява във футбола.Тренирам си вкъщи с гири,лицеви опори,преси и на лостове 3-4 пъти в седмицата

Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми отговорите! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1