17.03.13
02:23
Обичам себе си. Обичам да изглеждам добре. А за да изглежда един човек добре, според мен трябва освен той самия да е здрав, тялото му също трябва да е здраво и красиво. Правя всичко възможно да поддържам тялото си в добра форма, защото когато чувствам, че то е здраво, стегнато, хубаво, се чувствам много по-красива.:)
17.03.13
02:29
Записахме си,давай нататък ...
17.03.13
02:33
Taка, аз съм на 15 години, почти 16. Висока съм 1,55, 45кг. От година съм много запалена на тема “Спорт и красиво тяло”. Когато времето се затопли ходя в парка да тичам - 4км, 3-4 пъти седмично, правя различни упражнения, а през студените дни ходя да хип-хоп танци. Целта ми е просто да поддържам тялото си красиво, да се чувствам добре в кожата си. Не се ограничавам, хапвам сладко от време на време, хляб също хапвам, газирано не пия изобщо. Гледам да пия повечко вода.
И това го записахме :)
Има ли някаква специална причина да ни представяш Nicole Moneer Guerrero, или просто така ?
18.03.13
15:47
На 23г. ; 160см - 50кг. Гледам да се храня здравословно , хранителни добавки пия , в домашни условия правя упражнения , като се затопли времето бягам в парка , но за момента наблягам на повечето разходки :)