19.05.05
08:59
последните два пъти като правих лег и се появи болка точно в сухожилието подмишницата,това го усещам като пускам до долу щангата.и после катоси погледаната лявата подмишница - една жила ми е много изскочила и ме наболява.за претоварване не може да говоря,правя с една и съща тежест сигурно два месеца вече,преди съм нямал такъв проблем
А може би проблемът е вследствие на друго, а при лега само се проявява. Сети се за нещо необичайно, което се е случило и би могло да има връзка с проблема. А и за кое сухожилие точно става въпрос?
за нищо необичайно не мога да се сетя,не се натоварвам никъде другаде извън залата,сухожилие е точно подмишницата,мисля че свързва ръката с тялото
Чакай, чакай, къде точно? Кой мускул тръгва от въпросното сухожилие поне можеш ли да разбереш. Предполагам трицепса.. :roll: Дай си цялата тренировка като споменеш доколко са ти тежки тежестите при отделните упражнения. Ако не те мързи де...
ами виж в темата дето всеки си казва трена,една от последните е моята,тежестите мисля че са умерени,...не си давам много зор,а така като го напипвам сухожилието май бицепса тръгва по него
Аха, еми нормално с тая тренировка в Понеделник. Смени я направо (съветче). :)