Да тренирам ли докато съм в цикъл?

19.03.13
13:55

Трябва ли да тренирам докато съм в цикъл?

19.03.13
14:10

Не трябва, в смисъл не е задължително. Но пък няма и защо да спираш. Както се чувстваш добре.

19.03.13
14:21

казано от Anelia на 19.03.13, 14:10:

Не трябва, в смисъл не е задължително. Но пък няма и защо да спираш. Както се чувстваш добре.

Защото искам.нооо просто да не се овреди нещо. :(

19.03.13
14:50

може да се “О”вреди ако прекаляваш -максимални тежести, максимална интензивност-една типична или дори посредствена тренировка е по-добре от 5 дена лежане. Освен това съм забелязала, че след силова тренировка(кардио тренировки не правя) кръвотечението  намалява осезаемо. (Този ефект  дали е положителен за организма или не-не знам :) )

MF

19.03.13
15:27

На мен тренирането по време на червения период на Пикасо ми действа просто супер. Знаете как е, особено първият ден може да мине доста болезнено, обаче ако направя силова тренировка, болката не просто намалява, ами спира, а кръвотечението действително е по-скромно, но разликата не е чак такава, че да ме притеснява. Кардио за мен лично не е добра идея, защото се получава доста дискомфортно, но, предполагам, зависи от индивидуалния организъм.
Тренирай.

07.04.13
01:19

А аз се чудя защо напоследък ми е толкова оскъден цикълът... :D Мисля, че се дължи на компенсаторни механизми с цел поддържане на хомеостазата в период на натоварване. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1