21.03.13
21:34
Здравейте!1.85 - 100 кг , 22 години.
Искам от Април да почна да изчиствам до към юни след това лятото да поддържам и септември пак да качвам.
По следната диета съм от Януари.Моля за съвет как да я променя и откъде да съкратя калориите:
Закуска - 5 цели яйца с 100 гр пуешко филе и 150-200 гр овесени ядки с едно кисело мляко(400гр. 2%)
Тренировката ми е след 2-3 часа което ще рече към 10:30-11:00.
Веднага след нея Ям някакъв бърз въглехидрат например вафла или 2 лъжици сладко върху филия пълнозърнест хляб,докато си приготвям основното - 200гр задушени зеленчуци (броколи,царевица,моркови и грах),а понякога ориз или печени картофи, с 300 грама риба или пилешко филе на скара.
следващото хранене е след около 3-4 часа повтарям с рибата или пилешкото и 100 гр от задушените зеленчуци.
Последното ми хранене се състои от 100 гр риба омешена със 100 грама извара.
Кардио не правя за сега и си стоя на същите килограми както преди да започна да тренирам , но има коренна разлика във физиката:)
От първи Април ще започна и кардио през ден.Иначе програмата ми е Пн-Гърди Трицепс.Вт-Гръб Бицепс.Ср- крака рамо. след това я повтарям и почивам един ден(Неделя когато залата не работи).Корем правя през ден.
Та доста съм мазен и както вече казах искам да поизчистя и искам съвет откъде да съкратя калории и има ли нужда при положение ,че ще включа кардиo.
Добавки не взимам освен разтворими мултивитамини сутрин на гладно.Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Xender на 21.03.13 22:44.
22.03.13
06:34
Мойш да махнеш сладкото след тренировка, замести го с 2 яйчни белтъка и сурови можеш да ги изпиеш или си вземи бцаа. Кардио и всеки ден не е лошо да правиш, просто да не прекаляваш с продължителността, особено в началото.
Имам и още един въпрос - Когато след тренировката с тежести правя кардио 30-40 мин не изпускам ли анаболния прозорец след тренировката в който трябва да подам храна?Няма ли след това което ям всичко да ми отива в краката заради кардиото примерно?
22.03.13
20:15
казано от Xender на 21.03.13, 21:34:
например вафла или 2 лъжици сладко върху филия пълнозърнест хляб, а понякога ориз или печени картофи
И така отслабваш?