Чистене на мазнините.Какво мислите за хранителния режим и тренировките ?

22.03.13
13:36

Здравейте,тренирам по тази програма в момента - http://www.bb-team.org/workout/1284_garantirano-otslabvane-za-ambitsiozni-hora-razpolagashti-s-vreme.Правя кардио 5 пъти в седмицата.30 минути ХИИТ и 15 ниско интензивно.Хранителният ми режим е НВД.Понеделник - до 50 гр. въглехидрати,вторник до петък - до 100 гр.,събота и неделя - рефийд - над 200 гр.Приемът ми на протеин е в рамките на 180-240 гр.,а мазнините ги избягвам.Приемам 1 гр. Л-карнитин с кафе преди сутришното кардио и още 1 грам преди тренировката с тежести - вечер.Висок съм 1.74 м и тежа 75 кг.Е,какво мислите ? :)  Имам и един отделен въпрос.Мога ли сутрин като пия л-карнитина с кафето,да пия и една доза ЗМА,защото се препоръчва на празен стомах,но като я пия преди лягане и ставам да пикая 2-3 пъти..

Темата беше редактирана от Trickster на 22.03.13 14:11.

22.03.13
16:31

ХИИТ + НВД не е много добра идея, особено 5 пъти в седмицата. При 174 на 75 не виждам нужда от толкова краен режим. Приемът ти на протеин ми се струва прекалено завишен за сметка пък на мазнините.

22.03.13
16:46

Не е от най-добрите,но пък имам доста енергия,да ти кажа.Казаха ми да пробвам и с малко повторения (до 6),много килограми и нормални въглехидрати.Чудя се дали да го пробвам.Старая се да чистя както мога.Просто след 15 април имам снимки с класа за годишника,защото завършвам тази година и искам да съм що-годе добре.А за бала вече (края на май) искам да съм изчистил нацяло -  8% мазнини в тялото.

Мнението беше редактирано от Trickster на 22.03.13 16:48.

23.03.13
13:07

Екстремни са тези 8% мазнини. :)

Мнението беше редактирано от Антон Добрев на 23.03.13 13:08.

23.03.13
18:00

Знам,но на мен това ми харесва най-много :) Искам да имам нормална маса,не много,но зверски релеф.Нещо като мини вариант на Лазар Ангелов или Роб Ричис :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1