23.03.13
19:25
Здравейте! Искам да попитам нещо на 16 съм 186 66 килограма съм но не съм ектоморф ами по скоро екто-мезоморф имам доста оформени гърди и гърбчето ми е доста широко но примерно краката и ръцете са си fail ;д та искам да попитам с добър тренировъчен хранителен и тренировъчен режим + Scivation Whe 4400gr , Scitec BCAA Xpress 700gr , Scitec creatine monohidrat 500gr / 1000gr(което ми се вижда прекалено много , но вие ще кажете) и Scitec hot blood 840 gr ще мога ли да кача до 72-75кг за около 2/3 месеца ще бъда на ВВД 210гр белтък , 410 въглехидрати и 70/80 гр мазнини само тренировъчният режим му се чуда дали да тренирам цялото тяло 3 пъти седмично във всяка тренировка включени 10 базови упражнения изпълнени пирамидално - понеделник 3 упр. за крака , 2 за гръб , 2 за гърди , 1 за трицепс , 1 бицепс, 1 рамо - понеденик 3 крака ( клек , преса , бедрени разгъвания или напъди) , 2 гръб (набирания , гребане с щанга ) , 2 гърди ( лег / полу лег , флайс / кофи) , 1 трицепс (френско/лег с тесен хват/разгъвания) , 1 бицепс (згъвания с лост / згъвания с дъмбели) , 1 рамо ( преси/разваряне на дъмбели в страни/ разтваряне от наклон) по 3 серии ще ги правя първата работна серия с по лека тежест която да ми позволява 8 повторения 2рата серия с по тежко което да ми позволява 6 повторения и 3тата с малко по тежко което да ми позволява 5 примерно: 50 кг - 8пъти ,60кг - 6пъти , 70кг-5 пъти ще редъвам упражненията всяка тренировка примерно едната за рамо съм правил преси , следващата упражнението за рамо ще ми е ръце в страни а следващата в страни от наклон та добре ли е или да си направя 3/4 дневен сплит в който да тренирам по 1/2 групи примерно гърди/бицепс , гръб/трицепс , крака , рамо,корем,трапец или понеделник гърди/корем , вторник почивка , сряда -ръце и 2 упражнения за крака понеже са ми доста изоставащи и искам да ги тренирам 2 пъти седмично , четвъртък почивка , петък гръб+трапец , събота рамо+крака и така моля за съвети и мнение дали ще мога да кача до 72-75 за 2/3 месеца :) (има множество грешки , но страшно набързо е писано извинете ме за което ! ). Поздрави !
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.03.13 19:53.