Никой ли няма да каже какво е станало на републиканското

03.05.04
17:24

Някой ходил ли е? кой как се е класирал? Снимки ако има да дадете няма да е зле

А и я кажете кога ще бъде балканското и къде точно (дата и час)

Коментар за състезанието и класиране сме поместили в сайта още вчера. Снимките ще ги сложим и тях съвсем скоро.

03.05.04
19:42

Много яко беше, хора! Може би защото за първи път гледам такова състезание! Аз отидох, защото може и никога да не видя подобно нещо (поне в България) и за да подкрепям един добър приятел - Вальо от Добрич, който стана втори в кат. до 80кг след Светомир Андреев (май така се казваше оня огромния тип :D )! Имаше и юноши даже - до 18 години в две категории - до 70 и над 70! Над 70, победителя имаше гинекомастия :D ! Изобщо, показаха тела пичовете до 18 години! При младежите разбира се беше още по-яко! Лошото е, че Светомир доколкото разбрах е бил над 80кг и с връзки са го пуснали в кат. до 80 (той и в горната категория щеше да е първи и не знам защо му е трябвало да ги прави тез работи)!Имаше и квалификации за отборите, които ще ни представят на Балканското! На тях пък, ни изненадаха приятно (поне мен) присъствието на Христомир Христов - надеждата ни за световна титла и за място на Мр. Олимпия! Той беше в много добра форма и се пусна в кат. до 75! Ако на европейското и световното излезе в кат. до 70, мисля, че може и да имаме европейски и световен шампион! Останах доволен от всичко :D

03.05.04
21:04

Mен толкова ме е яд че не можах да отида. Много ми беше пътя и щеше да ми излезе много скъпо, пък и никой от моята зала не изяви желание да ме придружи. Поне сега съм се заканил на балканското да ида

LE

04.05.04
17:15

Още ли няма снимки или аз не мога да ги намеря :oops: ?
Вчера мина отдавна?

Zbachi prisystwieto na Hristomir nebiwa da te iznenadwa poneje towa systezanie s myjete e Kwalifikaciq za nacionalen otbor.Toest za da moje hristomir da uchastwa na ewropejsko ( na koeto stana ppyrwi) trqbwa da se klasira sred nacionalniq otbor.Swetomir Sponsor mu e Patrik Angelow (Prezident na federaciqta po kulturizym i fitnes) inache neznam kakwo e bilo no naistina izglejda dosta po tejyk.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1