26.03.13
19:29
Измъчват ме храносмилателни проблеми при по-обилни хранения - подуване, тежест, газове, понякога диария. Препоръчайте някой ензимен комплекс, който да съдържа всички нужни ензими? Спрях се на продукта на Amix, но доколкото разбирам от етикета, не съдържа бромелин. Някой да сподели за нещо изпробвано, че избора е огромен и не мога да се ориентирам?
Темата беше редактирана от Museee на 26.03.13 19:32.
Тези симптоми на мен ми говорят за неправилно смесване на храните.Съответно ферментират и се получава такъв дискомфорт.
Първо помисли да ги разделяш.Може и без добавка да минеш.
Мнението беше редактирано от Juls на 26.03.13 19:33.
Пробвай да си коригираш храненето към по-здравословно, преди да търсиш ензими?
ПП: Изпреварили са ме... :)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.03.13 19:33.
Сложно е за решаване ферментират ли, загниват ли и т.н. Като цяло храносмилателна ми система много лесно се подава на подобни катаклизми. Идеята е като се почувствам некомфортно да пия ензими. Приемал съм Ензимил и сякаш се получаваше желан ефект.
Да си говорим за хранителни добавки, аз най-добре усещам състоянието си и храненията си.
Мнението беше редактирано от Museee на 26.03.13 19:39.
казано от Museee на 26.03.13, 19:35:
Сложно е за решаване ферментират ли, загниват ли и т.н. Идеята е като се почувствам некомфортно да пия ензими. Приемал съм Ензимил и сякаш се получаваше желан ефект.
Ясно - за всеки малък дискомфорт - хапче...успех :)
Сложно е за решаване ферментират ли, загниват ли и т.н. Като цяло храносмилателна ми система много лесно се подава на подобни катаклизми. Идеята е като се почувствам некомфортно да пия ензими. Приемал съм Ензимил и сякаш се получаваше желан ефект.
Тогава защо пускаш тема с въпрос,на който сам си си отговорил и не приемаш чуждо мнение?
26.03.13
19:40
Now Super Enzymes е добра идея... но идеята на Дамите е несравнимо по-добра.
Търся мнение за изпробван ензимен комплекс. Щом търся такова, респективно няма да използвам Ензимил. Проблемът не е малък и в тази връзка се ориентирам към хранителна добавка. Много ще се радвам ако имате да кажете нещо за Ензимен комлекс, който сте използвали и ви е помогнал за проблеми като моите. Ако не, да спрете да спамите в новооткритата тема.
Мнението беше редактирано от Museee на 26.03.13 19:48.
26.03.13
19:51
Идея ти дадох - конкретен продукт, който лично съм приемал.
Аман от киселяци. Ползвай търсачката.
Колега, това, което написах беше насочено към дамите с житейските им съвети, с цел да спра бъдещи такива и от други хора. Твоето мнение ми беше полезно, защото аз също се бях насочил към “Now”. Отзиви за други продукти също биха били полезни, защото наистина асортиментът е огромен.
Да си говорим за хранителни добавки, аз най-добре усещам състоянието си и храненията си.
Ако усещаш добре състоянието си и храненията си не би следвало да търсиш нещо което организма по естествен път ти го е дало. Явно някъде желязната ти логика както каза Маргарита болка-хапче се е пробила. Има много билки, които по естествен път помагат за по добро храносмилане, но какво да ти обяснявам, като ни мислиш за спамери ето ти поне едно четиво да видиш дали написаното в него съответства с представите ти за състоянието си и за храненията си ;)
http://www.bb-team.org/articles/3250_kak-da-se-spravim-s-poduvaneto-na-korema
Natrol Digest support! Принципно ги пия, когато попрекаля с мръвките или когато реша да си правя пир с прясно мляко (над 2 литра за около час). Другия момент, когато са ми от полза е когато ходя на гости на баба ми!
Инъче наистина има някои елементарни хранителни навици, които трябва да спазваш!
Относно мнението на Кольо: Преди година и нещо съм ползвал супер ензимите на Now,както и много други техни продукти, тъй като съм фен на марката. Тогава ми вършеха отлична работа, ала последнтие два пъти, като си взех от въпросните ензими (бяха различни партиди) бях изключително разочарован. Имах чувството, че създават тежест в стомаха и ме подуват, вместо да облекчават по-някакъв начин храносмилането и газовете. Може би единствения продукт, който просто не успях да си опаткам до края!
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 26.03.13 22:28.
27.03.13
09:06
казано от Strelok91 на 26.03.13, 22:26:
Относно мнението на Кольо: Преди година и нещо съм ползвал супер ензимите на Now,както и много други техни продукти, тъй като съм фен на марката. Тогава ми вършеха отлична работа, ала последнтие два пъти, като си взех от въпросните ензими (бяха различни партиди) бях изключително разочарован. Имах чувството, че създават тежест в стомаха и ме подуват, вместо да облекчават по-някакъв начин храносмилането и газовете. Може би единствения продукт, който просто не успях да си опаткам до края!
Хммм, интересно, аз останах само с позитивни впечатления - бързичко ми олекваше на шкембето след масивно хранене. Забелязах също, че при прием на ензими едно и също количество храна ме засища за по-дълго време... Може би е въпрос на партида, но все пак - Now Foods… трудно ми е да си го представя.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.03.13 09:07.
27.03.13
19:05
Пробвай с AMIX EnzymEx ™ Multi 90 Caps.
30.03.13
12:19
Пробвай с Haya Digestive Enzyme Complex - има всички ензими и източника им е най-добрият.
07.04.13
14:50
казано от Evtim Petrov на 30.03.13, 12:19:
Пробвай с Haya Digestive Enzyme Complex - има всички ензими и източника им е най-добрият.
Аз също бих те насочил към тази марка. В момента пия тяхната родиола и съм много доволен. Наистина източниците са им доста качествени. Успех!
07.04.13
15:04
Спри да пробутваш марките на силата. Къде сравняваш мизерен private label с топ марки като NOW…
Те и mcdonald’s i coca-cola се водят топ марки .... Та въпроса е топ марки ама по какви критерии?
П.С. Не разбирам много от добавки и сигурно си прав, просто като става въпрос за “топ марки” е хубаво да се изяснява по какви критерии
13.04.13
18:07
И двете имат един и същи сертификат за качество, пък не знам по какви критерии...