Yes I can :)

Темата е заключена.

26.03.13
20:10

Здравейте. Казвам се Даниела Алварадо на 19 съм и съм българо-испанка ако мога така да го нарека :D По бащина линия съм испанка по майчина българка. И така да ви разкажа накратко моята история. Като малка винаги съм била пълничка и то доста стигала съм и до 85 килограма. От началото докато бях в началното не ми правеше впечатление теглото но след като отидох в гимназия гледната ми точка коренно се промени. Причините за това са че моите съученици и всички останали ме подиграваха обиждаха и дори не искаха да имат никакъв контакт с мен защото съм свиня (така се изразяваха те ) И леко по-леко се замислих да се взема в ръце и да опитам да отслабна да стана като моите съученички - слаба. От 8 клас си казах ” край стига вече” отказах абсолютно всичко сладко хляб никакъв газирани напитки и сокове също отказах. Започнах да се храня много малко - корнфлейкс варени яйца рибни хапки кисело мляко и много плодове най-вече ябълки. Това в продължение на 2 години изобщо нямах представа колко може да ми навреди това. В 10 клас бях 48 кг а бях висока 1.71 бях пълна анорексичка. Всички ми казваха да се храня но уви за мен аз бях дебела и ме беше страх от 1 филия хляб дори. Така и започнах да ям само ябълки и солети нищо друго това продължи месец и половина. Майка ми искаше да ме заведе на психолог но аз отказвах. По-късно баща ми ме взе с него в Испания да продължа там да уча. Една година трябваше да се изучава само езика и за тази една година започнах леко по леко да си ям от всичко като че ли самото ми тяло казваше : искам тази храна. Започна се с сладкото и завърши с пиците спагетите лазанята сладоледи чипсове  и прочие. С една дума почнах да се тъпча като за световно. И ето ме сега 70 кг. гледам се в огледалото и се плаша. Всеки път си казвам от утре спирам но уви продължавам да се тъпча. Открих този сайт bb-team и като ли че ми даде някаква мотивация този пък да започна да отслабвам правилно - разделно хранене и спорт а не с ябълки и солети. Четох доста из интернет не само тук и от тук-от там събрах доста информация и си съставих някакъв режим заедно с едни тренировки които намерих в youtub. Сега ще ви напиша режима и ако някъде съм сбъркала или трябва да променя нещо поправете ме. :) Това са въпросните упражнени Jillian Michaels 30 Day Shred сториха ми се лесни и доколкото съм чела има добри отзиви за тях.

Ставам в 6 и  правя упражненията.
В 7:00 ям един банан (доколкото съм информирана 30 мин след трeн трябва да се вземе бърз въглехидрат като банан или мед)
9:00 си правя кис мляко с 4 с.л финни овесени ядки (по някои път ги ям и с прясно)
13:00 обядвам пилешко филе със зелена салата,домати краставици и 1с.л лимонов сок
След обяд рядко ям и ако ям нещо то ще е плод
Вечерята ми е в 18 - 18:30 риба-филе със задушени зеленцучи (др път е телешко но са рядко тези случаи )
По-късно ако случайно огладнея към 22 ям 2 с.л извара или 50 гр сирене

Целта ми е да отслабна 10-15 кг и да се стегна.

Източник: Yes I can :) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/67331#ixzz2Ofdbz3Yv
Follow us: @bbteam on Twitter | bbteam on Facebook

26.03.13
20:16

щом ще оотслабваш-не яж бърз въглехидрат след упражненията.Пий чисто кафе след тях.Така ще засилиш липолизата.Намали плодовете отначало.Яж ги преди обяд.Наблягай на зеленчуците вместо плодовете-колкото се може повече да са суровите.И на обяд,и на вечеря яж месо или яйца,мазна риба.Така ще се заситиш и няма да изпитваш глад за сладко или джънк.Не стой гладна.Ако ти се дояде вафла-яж пържола или кашкавал и желанието за сладко ще отмине.Бъди търпелива и постоянна.Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1