Прием на oxy elite pro carni x?

26.03.13
21:48

На 23 години съм,тежа 105кг,195см.Имам стаж в фитнеса,Днес се сдобих с Oxy Elite Pro;Carni X 80 000.Въпроса е как бихте ме посъветвали да ги пия.Тренирам 3 пъти седмично в фитнеса от 18:30 до към 8. Кардио тренировки мога да правя в дните когато не съм на фитнес, вечер след работа (18:30-19 започвам да тичам).По време на тренировките в фитнеса, пия бцаа(Xtend).
Храненето си мисля че е на ниво.
Ставане в 7.
Закуска в 7:30 Едно кисело мляко с мюсли и 1 лъжица мед
Закуска 2 10:30 100-200 грама извара
Обяд 12:00 Месо-пилешко или риба +ориз+маруля
Следобедна закуска 3:00- Едно кисело мляко
След това до тренировката в 18:30 не ям нищо.
Вечерята ми е след 20:00-20:30 и това ми е последното хранене. (пак месо + салата и малко извара)
Това ми е програмата.През деня съм на работа и нямам възможност да тичам тренирам и така нататък.Има няколко варианта или сутрин преди работа много ранно ставане и тичане,или в дните в който не тренирам в фитнеса да тичам след работа, или най-лошия вариант е в обедните ми почивки между 12 до 1 без малко да тичам.Очаквам мнение от компетентни хора, кое как и кога да го пия.Целта ми е сваляне на мазнините, колкото е възможно.Приемам и съвети ако нещо се наложи да изменям.Благодаря предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1