27.03.13
17:57
Заглавието. Този (fitness1.bg/musclepharm-assault/)бустер, тези (fitness1.bg/muscle-pharm-amino-1-1000gr/) аминокиселини, този (fitness1.bg/nutrabolics-glutabolic/) глутамин и този (fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/) fat burner? Като за начало съм решил отново да се запища да тренирам, но до началото на април месец или средата да съм на чисто, след което, като ми изпратят пари да си взема направо всичко споменато по-горе. Идеята ми добра ли е за тези неща? Ще тренирам до края на Май месец, имам излишна маса по себе си и желая да я втвърдя на ММ и главно набъбна в тялото си.
Ще тренирам до края на май/началото/средата на юни.
Извинете, че представям линк от съседен онлайн хранителен магазин, но просто повечето продукти ги няма тук, а аз съм се напътил точно към тези. Комбинацията добра ли е за леко изгаряне на мазнините и за що-годе релеф и покачване на мускулна маса? От предложените до момента знам, че OxyElite Pro не е за правене на релеф, но според вас ще успея ли до „средата“ на юни да „изпълня“ тялото си? Желая нещо подобно на това. Тоест, да имам набъбнала гърда, „голяма“ ръка/рамо/гръб и естествено плочки. :)
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.13 18:22.