03.05.04
18:22
Shte ka4vam li muskulna masa ako treniram vsqka muskulna grupa samo vednuj v sedmicata!Predi trenirah po drug na4in i se vruzvaha po 2 trenirovki za muskulna grupa v sedmicata!sega mislq da prava vsqka muskulna grupa po edin put v sedmicata!Predimno mi izostavat rucete!6te rastat li ako gi treniram zaedno v petak posledne den za trenirovka i edin put na sedmica?trenirovkata mi 6te bude ponedelnik grub vtornik- ramo srqda po4ivka , 4etvartak- gurdi i petak - triceps i biceps!po nqkoi put 6te prava krakata v srqda ili 6te gi kombiniram moje bi s ranoto vuv vtornik!6te mi raste li rukata pri tozi variant na trenirovka!blagodarq predvaritelno!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:40.
На мен много добре ми се отразяваше това - два пъти седмично ръце, а всичко друго по веднъж! Кофти донякъде е, че се ходи 6 пъти в седмицата, но аз 1 ден без да отида в залата не мога да издържа!
Все пак мисля, че ще е добре поне бицепса да го тренираш освен с трицепса и с гърба! Нека и другите кажат!
Do kolkoto mi e izvestno ako trenirash nqkolko pyti v sedmicata daden muskul/grupa ne se zabelqzva rastej (demek nqma razlika dali 1 pyt shte go trinirash ili nqkolko, samo deto go morish), ne sym siguren v tova koeto pisha de, no se seshtam che go bqh chel :)
Момчето казва, че ще тренира ръцете един път седмично :)
Къде четете?
Ами пич по принцип бицепс и трицепс са малки мускулни групи и за тях се води, че се възтановяват по-бързо от примерно крака или гръб, но щом до сега си ги тренирал два пъти и резултат няма смени малко.
Мисля, че пет тренировки седмично са доста, затова пробвай 4.
Аз лично бих тренирал краката сами в отделен ден защото са много голяма мускулна група и са ти половината тяло :)
Но ако държиш да не им даваш толкова жега може да пробваш нещо от сорта: гърди, гръб, рамо-крака, ръце. Много е относително всичко. Идеята е да сложиш мускулните групи, които ти изостават сами. Променяй както искаш но не тренирай гръб,гърди непосредсвено след като си тренирал ръцете, остави им два, три дена почивка (на ръцете :)).