30.03.13
20:01
Имам за сваляне 20кг.
От Понеделник започвам с НВД и бягане и ми трябва съвет за няколко въпроса:
1.) Избор на Фетбърнър( Сведен е до 2 продукта )
а.) Syntrax Fire Original
b.) OxyELITE Pro
Нямам допир с фетбърнъри до сега и затова искам да ме насочите.
2.) Започвам да приемам Ca+Mg , въпроса тук е , необходим ли ми е Цинк ,имайки предвид че калция ще обезмисли приемането му. И мога ли да ги редувам.
3.) Препоръчайте ми L-Carnitine ,тук положението е същото.
4.) Препоръчайте ми упражнения със стягащ ефект. За стягане на излината кожа по тялото. Която неминуемо ще се появи макар и бавно.Основно за областта на корема.
Тъй като кризата натисна работодателя ми и човека няма възможност да ме задържи на работа и съкращава който може ,за да върже бюджета ,аз останах без работа и понеже така или иначе ще съм свободен реших да направя нещо за себе си.
Програмата ми почти всеки ден ще бъде 30мин Велоаргометър, 1:30 мин ходене и вечер след 08:00 ще бягам по един час. Правил съм го преди 2 години но без добавки и ефекта беше добър. Сега искам да пробвам със добавките и целя за летния сезон да сваля поне 15кг. А и сега е момента в който е най разумно да се започне.
Благодаря за Вниманието!
п.с. Забравих да попитам ,при взимане на такъв бърнер ще ми трябват ли аминокиселини с цел запазване на мускулите ? И какви?
Темата беше редактирана от Yomo Yomo на 30.03.13 20:12.
01.04.13
18:43
1) Oxyelite без съмнение с най-добри резултати.
2) Примът на цинк с калции е възможно да попречи на правилното усвояване на калция, не обратното и то само ако приемът на калции е под 300мг.
3)В момента един от най-добрите л-карнитини е Alcar на Primaforce
Аминокиселините винаги са добре дошли. В твоя случай най-добре е бцаа. Xtend са едни от най-популярните, Амикс Голд и Елит рейт също, но те вече са на таблетки и капсули съответно. На прах също са добри Мекс 20К. Поздрави!