USP LABS OxyELITE Pro / SYNTRAX Fyre / Animal Cuts?

31.03.13
18:57

Здравейте. На 21 год. съм 185 висок 101кг.. целта е да станат 90 кг :) тренирам във фитнеса от 5 месеца започнах от 111кг :) и искам малко помощ за останалите :) искам да ми препоръчате някой от горе посочените бърнери?За всички чета различни неща един е доволен от анимал кътс друг не го усетил 3-ти много хвали огънчето а някой пък възхваляват и оксито ?Знам че при всеки организъм е различно ,но все пак дайте съвет кое би ми помогнало.Тренирам по 4 пъти в седмицата като след всяка силова тренировка правя по 30 мин кардио на колело :) Храня се сравнително добре при по 4.5-5литра вода на ден.Сутрин закусвам 4 яйца със 100гр овесени ядки и 1 зелена ябълка преди обяд 100гр извара със един домат преди тренировка ям 150гр пилешки гърди със зелена салата след тренировка  пия протеин и амино киселни като се прибера ям пак като на обяд но със 50 гр ориз със зеленчуци вечерта ям пилешки гърди отново със зелева салата и към 10:30 ям или 1 парче /100гр/ филе от тилапия със малко салата или 1 консерва риба тон и лягам :)

Препоръчайте някой препарат който би ми помогнал да стопя някои друг % мазнини :)

БО

02.04.13
17:15

Oxy Elite Pro е добър вариант, стига да не ти дойде прекалено силно.

02.04.13
18:22

казано от Бодибилдър на 02.04.13, 17:15:

Oxy Elite Pro е добър вариант, стига да не ти дойде прекалено силно.

В какво имаш напредвид прекалено силно? Миналата година пих AX Stimulant X 1-MetiQ и нямах проблеми освен първите 4-5 дена със заспиването нощем но после се нормализирах ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1