Летен стак - мнения, препоръки и прием на добавките

03.04.13
14:44

Мисля си за едно прилично стакче - Bulk powder Milk Protein Concentrate 85%, Bulk powders BCAA, NOW Tribulus, NOW Nettle root, NOW ZMA, NOW Ultra Omega 3, NOW Rhodiola, Natrol CoQ 10, IFORCE Nutrition HEMAVOL + COMPETE.

Протеинвия шейк след ставане.
След закуската - Tribulus 1000mg, Nettle root 250mg, Ultra Omega 3 2000mg, Rhodiola 500mg, CoQ 10 150mg.
След обяда - доза 10грама BCAA
Преди тренировка доза Hemavol, повреме Compete с 10-15грама BCAA.
След тренировка шейк.
След вечерята Tribulus 1000mg, Nettle root 250mg, Omega 3 2000mg, Rhodiola 500mg, CoQ 10 150mg
Преди ляганe доза ZMA

Добре ли съм ги замислил нещата и приема ? Евентуално ще добавя и 1 голяма кутия Нитрикс (старата формула).

пп: години 26, стаж 2 години + , хранителен режим приличен и време за почивка 6-8 часа.

Темата беше редактирана от AgBOKATA на 03.04.13 14:48.

03.04.13
16:21

Супер, много добре замислено само ,че ми се вижда малко по 2000mg трибулуса . Ако имаш възможност го дигни на 3000mg ,но като цяло ми харесва стака .То при тебе слаб стак няма как да сe получи .

Мнението беше редактирано от NiKolay на 03.04.13 18:09.

1грам Rhodiola не е ли много? При това 500 мг след вечеря?

1 грам изобщо не е много. За вечерята донякъде си прав, но при малко хора действа силно тонизиращо. Аз винаги съм пиел едната доза с вечерята и не само, че не съм имал проблеми със заспиването, но и се наспивах по-бързо.

Имам една забележка за разпределението и едно предложение.

Сложил си двата приема на рибено масло с един куп билки и силен антиоксидант като коензим Q10. Не е добра идея да го правиш, затова аз лично бих сложил цялата дневна доза рибено масло с обяда.

Също така си заформил един нелош тестостеронен буустър с трибулуса, корена от коприва и зма-то. Защо не го довършиш и не го направиш като хората. Просто увеличи двойно дозата на копривата, добавяш един анти-ароматизиращ агент или комплексна формула, и вкарваш два цикъла с д-аспарагинова киселина. Става муцка! Алтернатива ти е да добавиш левзея с високо съдържание на бета-екдистерон. Тази на цветелина ООД като, че ли е единствената добра възможност в момента, но не е от най-изгодните.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 05.04.13 09:23.

08.04.13
02:07

Николай да знам го отлично това, но съзнателно леко съм го пропуснал. Иначе това е нищо може и повече, но не ми се занимава и вманиачява чак толкова :)

Светослав не разбира се. As a dietary supplement, take 1 Vcaps 1 to 2 times daily

Десо благодаря за изчерпателното мнение, би ли препоръчал нещо готино анти-ароматизиращо или комплексно (марка и цена не са от значение) ? Няма да правя допълнителни усложнения с ДАА това смятам е достатъчно от към тест. Иначе си мислех да добавя и NOW Liver Detoxifier.
В такъв случай няма ли да е по-добре да приемам билките примерно час след храната ?

Отзвите за PES Erase и DS Triazole са много добри. Като отделни продукти ресвератрол, NOW Indole-3-Carbinol (в който са включени и патентовани лигнани, които също подтискат ароматазата) и дииндолилметан. За последното, мисля, че Biovea имат такъв продукт. Аз лично бих заложил на NOW, а виждам, че и ти ги харесваш.

ПП: И разбира се, класическите фибри, цинк и магнезий.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 08.04.13 10:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1