Болки в бедрото

04.04.13
17:57

Около 12-13 февруари при една тренировка ( спринтове на наклон ) получих силна болка в задната част на бедрото . Продължих тренировки (тренирам футбол) поне още 3/4 дни с тази болка . Когато отидох на лекар ми казаха ,че имам скъсани мускулни влакна и от 3-тата седмица натам трябва да правя много разтягане и стречинг , за да могат влакната които са се събрали на куп да си отидат на местата . Почивах 3 седмици и правих физиотерапия и т.н . На 3/тата седмица почнах леко бягане и така 2 седмици . На 5-тата седмица започнах да бягам крос . На 7-мата седмица започнах леко да играя с топка . Цялата минала седмица правех ускорения при , които болки нямаше( от понеделник до събота)  . От вторник (онзи ден) започнах да се правя спринтове и да играя в игрите на тренировка , не знам дали защото от събота до вторник бях почивка и може би мускулите не са били раздвижени , но в понеделник към края на тренировката усетих гадна болка в същата зона . Вчера и днес правих по продължителна загрявка , но при пас с този крак и при резки движения пак усещам болка и не знам какво да правя ... до миналата седмица нямах болка , почивах 2 дни и от вторник насам на тренировката се появи болката ... имам чуството че след като бях 2 дни почивка мускулите са били ствърдени и е трябвало да загрея по-добре ,а аз не загрях добре и пак ме опъна ... искам да питам какво да правя щом болката все още е пресна дали да слагам лед или да правя топло компреси на крака ,докато още болката не е толкова голяма и дали да почивам няколко дни или може да тренирам така .. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ .. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1