05.04.13
00:59
Здравейте!
На 21 години съм, 165 см и 51 кг. Никога не съм била спортен тип и съответно не съм имала почти никакво стойностно физическо натоварване и това си личи. Въпреки, че облечена изглеждам добре (смея да твърдя), има какво да се желае. От много време искам да започна друг начин на живот - записах се на фитнес, опитвам се да се храня по-здравословно. Четох много по различни форуми, сайтове, статии и т.н. Проблемът идва от това, че не знам какво правя :D Както казах преди, нямам опит с фитнес, а живея във Великобритания и не мога да си позволя да плащам на инструктор тук. Точно заради това исках да ви помоля да ми дадете съвет как да постигна целите си. Имам нужда от изчистване от мазнинки в областите на корема и дупето. Освен това искам да се стегна цялостно, да заякна, да понатрупам мускулна маса. Иска ми се програмата да е максимално интензивна и даваща максимални резултати. Мога да си позволя да отделям време всеки ден, независимо дали ще е само във фитнеса или комбинирано с упражнения вкъщи. Бих била благодарна, ако успеете да ме насочите и в това какво и колко да ям - кои храни да изключа напълно, кои да избягвам и кои задължително да присъстват в менюто ми. Склонна съм да включа и добавки, витамини и пр., но само при условие, че не са изкуствени и че са невредни за тялото.
Благодаря ви предварително!