Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.05.14
08:20

казано от Иван Марков на 19.05.14, 19:24:

Днес ми беше един от най-изнервения ден на работа, написах си молбите за напускане, ама не ги пуснах.

Ванка, мисли добре, преди да подадеш молба за напускане. След това вече няма връщане назад, дори да се опитват да те разубедят. Ако ще го правиш, направи го заради планирано и добре обмислено решение, а не заради изнервящ ден или седмица в работата.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.05.14 08:21.

ИМ

20.05.14
22:07

казано от Boby_ на 20.05.14, 08:20:

казано от Иван Марков на 19.05.14, 19:24:

Днес ми беше един от най-изнервения ден на работа, написах си молбите за напускане, ама не ги пуснах.

Ванка, мисли добре, преди да подадеш молба за напускане. След това вече няма връщане назад, дори да се опитват да те разубедят. Ако ще го правиш, направи го заради планирано и добре обмислено решение, а не заради изнервящ ден или седмица в работата.

Знам, че е така. Аз имам една друга възможност, която оставям настрана, заради ангажиментите, които съм поел към настоящата работа.Все още имам някаква етика. Напоследък обаче нервите  са всеки, ден. В момента спя по 3-4 часа на денонощие. Колежката с която работя, няма никакъв личен живот и си мисли, че всеки обича да си говори за работа, и то за нищо съществено,  в 10 часа вечерта и т.н. Аз съм човек, който си уважава труда  и винаги когато е трябвало съм работил извънредно/то масово сме така/ ама да те занимават с някакви глупости, които не са спешни през времето ти за семейството минава граници. В днешно време не е хубаво да останеш без работа, ама ако трябва ще работя неквалифициран труд за да си храня семейството. Нещо, което ти носи напрежение и вкъщи, колкото и пари да носи не е  оферта. Та от всичко до тук обмислям го отдавна, но има обстоятелства, коитто ме спират и един изнервящ ден е катализатора.

Иначе днес обичайното - фаст 23-24 часа. Разходка в балкана, пилешко бутче и малко шоколад. Мился да приключвам със свалянето. 10 кила ми са достатъчни. Свалих и обем и общо тегло, може да се каже че се харесвам така. Продължавам с фастовете, но с около 2500кк на ден, с цел поддържане. Аз казах де, напоследък правя едни глупости, ама там е друга история. Нещо съм по -меланхоличен към тренирането напоследък, но има и такива периоди. Това е!

21.05.14
10:55

Това с работенето до 3 през ноща и после от рано на другата сутрин ми е много познато...лошото е, че ако в края на месеца не получаваш наистина много пари, то в никакъв случай не си струва да го правиш ако не е инцидентно(пък и тогава пак трябва да получиш ония много пари в края на месеца), е, освен ако не ти е единствената алтернатива или пък не го правиш за себе си и собствения си бизнес.
Къде работиш ?

21.05.14
14:42

Мисля, че сме колеги на това поприще, и ако не си го осъзнал, това отношение е обикновено съвсем целенасочено, когато усетят, че си напреднал достатъчно и започнат да се безпокоят за клиентелата - дори и да няма реална опасност да я задигнеш. И т.н. ... мога да ти разясня някога на по бира тия похвати, щото всички са от едно котило :)

Иначе и аз съм я играл тази игра и когато почнеш да се будиш всяка сутрин с бяла и гъста слюнка и съответните високи нива на кръвната захар, плюс други екстри - и парите не са чак такъв фактор. Имам познат с два микроинсулта на 33 и  друг който си замина на същата възраст докато си взимал пощата сутрин.

Но при всички положения е хубаво да си премислил, премерил и осигурил вече друго работно място, като имаш и предвид, че особено ако си в по-малък град и напуснеш от раз, то се почват едни приказки, сплетни и клюки и се плашат евентуални други работодатели или партньори.

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 21.05.14 14:43.

ИМ

21.05.14
20:12

James,Von, - работя в една от големите пловдивски фирми, на която по едни или други причини не искам да споменавам името. Това беше инцидентно, но въпроса беше в отношението и то не толкова от шефовете. Пряко подчинен съм на шефа и въпреки приказките и страхопочитанието на другите колеги, от него не съм видял досега грубо отношение, освен дребните дрязги и “искам това да е свършено за вчера”. Заплащането ми за отговорността, която нося е малко, но за пловдивските стандарти е добре. От друга страна не съм от много време във фирмата и имам резон за растеж. Факт е обаче, че много от служителите ни изкарват месец-два и напускат, психическото натоварване им идва в повече, ама в една голяма фирма лицемерието и задкулисните игри изобщо не са за подценяване Имам вариант за друга работа, но съм поел ангажимет, които трябва да изпълня и тогава най-вероятно ще се насоча към свободната практика. Друг е въпроса, че тука имам много работа и трупам мног ценен опит.

Та за тренировката, все пак е фитнес форум:
Загряващи кръгове.
Работни кръгове:
1. Лег с краката във въздуха - 3х120кг.,3х100кг.,3х90кг.
2. Мечка - 8,12,14х60кг.
3. Набирания най-широкия възможен надхват - 5,5,4
4. Кофички - 6,6,6х20кг.
5. 0бръщане от земя - 6,6,6,х60кг.

Мно зле със силата дне, никаква енергия. Само първия кръг е подреден така, след това бяха разбъркани. Имаше хора на успоредката и лоста за набиране и за да не чакам преминавах на следното и после се връшах на тях. Даже се получи последователно след кофичките да правя лег.

След двадесет и няколко часа фаст:
19:30 - две дози суроватка с прясно мляко.
20:30ч. - три яйца, салата домати и краставици, див ориз,пепси.

Ми това е.

п.п. трябва да взема да си чета какво пиша, че като си чета поста след като го напиша се хващам за главатз колко е неграмотен, ама ме мързи да го редактирам.

22.05.14
14:58

казано от Von Suthaus на 21.05.14, 14:42:

Мисля, че сме колеги на това поприще

Мисля, че бъркаш :)
Аз залагам на две “компании” на първо място - Пещерска или Бела(на второ имам още 3) поне по косвени данни и описание на атмосферата в работата си вадя такива изводи.

22.05.14
15:00

Аз също бях за първата :)

22.05.14
15:39

Може, може.

ИМ

22.05.14
22:54

Джеймс, не позна с първите две, но най-вероятно ще познаеш с някоя от следващите три, но както казах няма да споменавам, а и както се очертава скоро може да съм малко на социални помощи, нали държвата ми спира една камара осигуровки, поне да има някаква файда. Храната се свежда до два домашни сандвича и малко пепси. На много малко калории е карам. Не носят някакви невероятни хранителни стойности, но ми е вкусно и не пълнея засега.  Утре ще е много тежък ден и даже не ми се ходи, ама тоя път и нашият отдел носи вина за една кмного офти история свързана със загуба на доста пари, ама няма как. Може да ме съкратят преди да напусна. Това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 22.05.14 22:55.

ИМ

24.05.14
17:03

Храненето след двадесет и няколко часа фаст е малко кисело зеле с пиле, кола зеро и млечен шоколад. Тези дни не мога да разделя времето между работата си  и социаните ангажименти, та тренировките запустяха малко. Утре се надявам да врътна едни кръгове, рано сутринта, че после може да ми се разминат отново. Това е.

ИМ

25.05.14
14:03

Тренировка.
Загряващи кръгове.
Кръгове:
1. Набирания  подхват с удряне лоста в гърдите - 7,6,5
2, Полулег с щанга - 8,4,6 х90кг.
3. Широка тяга -5,3,5 х100кг.
4. Лег с дъмбели -6,6,6 х 30кг.

Само преди третия кръг малко почивка, преди това не. От вчера  ме боли корема и направих едни бързи кръгове без много зор, че не бях тренироспособен. Храната две дози протеин с прясно мляко, зайче на фурна с картофи и ориз. Общо взето това е.

ИМ

29.05.14
19:41

Тренировка:
Загряващи кръгове.

Три кръга без почивка:
1. Набиране с широк надхват -8,6,5
2. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х110кг.
2 мин. почивка и три кръга без почивка от:
1. Полулег с дъмбели - 6,6,6 х30кг.
2. Клек - 3,3,3 х100 или 90 кг./не съм сигурен/

Скоро не съм тренирал и много слабо днес. Последните дни/седмици я карам само на шоколад,тостери, спя по 2-3 часа на вечер и правя много секс, та хем не ми се тренира хем като отида да тренирам нищо не правя. Иначе напоследък умишлено не правя равен лег, минах на лег от обратен наклон и засега по-добре го усещам и нямам болки в рамената, въпреки че правя с леки килограми и не е много меродавно докато не сложа 140-150 кила.

Храната:
06:30 - кафе с бишкоти.
15:00ч. - шоколад милка със стафиди и лешници.
20:30ч. -  домашни тостери с бял хляб и няколко вида сирена. Вчера май беше идентично, само дето милките бяха два. Това е. Учудващо е, продължавам да свалям. Не съм се теглил и мерил, но почти съм убеден, че ръката ми е около 40 санта в момента, от 48 зимата- е добре е. Процента мазнини си е същия. Вече почти не ми личи, че тренирам с тениска :) Това е.

29.05.14
21:25

казано от Иван Марков на 29.05.14, 19:41:

... по 2-3 часа на вечер правя много секс

Извадено от контекста ,това все едно аз съм го писал! :D

29.05.14
21:44

Учудващо е, продължавам да свалям. Не съм се теглил и мерил, но почти съм убеден, че ръката ми е около 40 санта в момента, от 48 зимата- е добре е. Процента мазнини си е същия. Вече почти не ми личи, че тренирам с тениска :)

Кое е добре? Че ръката ти е паднала с 8 см? Или че не ти личи да тренираш?
Защото за мен и двете не звучат добре.

ИМ

29.05.14
22:20

казано от Петко К на 29.05.14, 21:44:

Учудващо е, продължавам да свалям. Не съм се теглил и мерил, но почти съм убеден, че ръката ми е около 40 санта в момента, от 48 зимата- е добре е. Процента мазнини си е същия. Вече почти не ми личи, че тренирам с тениска :)

Кое е добре? Че ръката ти е паднала с 8 см? Или че не ти личи да тренираш?

За мен и двете звучат добре, защото многократно съм казвал, че не харесвам обем и размери или пък много нисък процент подкожни мазнини. Стремя се към що годе оформено тяло с да кажа не натрапчива мускулатура, даже не искам като съм с дрехи да си личи че тренирам. Аз не се харесвам така, жена ми не ме харесва, сестра ми и всичките ми приятелки, ми казват че изглеждам грозно едър и мускулест. Просто  ми доставя голямо удоволствие посещаването на фитнес залата, а при мен това се оказа свързано с трупане на мускулна маса/и не мускулна де/.  Та аз съм сравнително  нисък - 180 см и изглеждам като някакво трупче при 100 кила и около 15-17% мазнини. Стремя се към 78-80 кила на около 15-17 % мазнини. И всичко опира до въпрос на вкус, всеки се стреми да изглежда така както смята, че е добре в собствените си представи.

Не вярвам да си загубил 8см от ръката при положение, че все пак поддържаш физическа активност, имаш ли актуална снимка?

ИМ

29.05.14
22:31

казано от Владимир Димитров на 29.05.14, 22:25:

Не вярвам да си загубил 8см от ръката при положение, че все пак поддържаш физическа активност, имаш ли актуална снимка?

Нямам, ама не е проблем да се снимам и да я меря утре или други ден, може да не е паднала точно до 40, може да е 41 или 42, казах че ми изглежда като 40 и съм почти убеден, че е толкова, ама чиста работа утре ще я меря като се събудя на гладно и ще си покаже, но наистина не вярвам да се заблуждавам чак толкова, видимо изглежда доста по-малка.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 29.05.14 22:33.

казано от Иван Марков на 29.05.14, 22:31:

казано от Владимир Димитров на 29.05.14, 22:25:

Нямам, ама не е проблем да се снимам и да я меря утре или други ден, може да не е паднала точно до 40, може да е 41 или 42, казах че ми изглежда като 40 и съм почти убеден, че е толкова, ама чиста работа утре ще я меря като се събудя на гладно и ще си покаже, но наистина не вярвам да се заблуждавам чак толкова, видимо изглежда доста по-малка.

и все пак .........

30.05.14
11:17

казано от Иван Марков на 29.05.14, 22:20:

Просто  ми доставя голямо удоволствие посещаването на фитнес залата, а при мен това се оказа свързано с трупане на мускулна маса/и не мускулна де/.  Та аз съм сравнително  нисък - 180 см и изглеждам като някакво трупче при 100 кила и около 15-17% мазнини. Стремя се към 78-80 кила на около 15-17 % мазнини.

Общо взето си надарен с подходяща генетика и както и да въртиш нещата бързо качваш мускулна маса. От друга страна това теб не те радва, а точно обртаното - искаш да го избегнеш, но в същото време искаш да ходиш на фитнес и искаш да подържаш форма и тонус, така ли е ситуацията, Ванка ?
Ако е така имам една идея за теб, не е нещо стандартно, но те и “желанията” ти са едни такива...:)

30.05.14
11:41

казано от James Hinks на 30.05.14, 11:17:

Ако е така имам една идея за теб, не е нещо стандартно, но те и “желанията” ти са едни такива...:)

Спомням си когато написа нещо подобно на мен и 3-4 месеца по-късно започнах да набъбвам като гъба :D

казано от Jikata на 30.05.14, 11:41:

Спомням си когато написа нещо подобно на мен и 3-4 месеца по-късно започнах да набъбвам като гъба :D

:D :D :D

30.05.14
12:03

Аз пък няма спомен да си искал да си 80 кила :)

30.05.14
12:12

Що и аз не бях така грозен с 48 ръка :D

30.05.14
12:13

казано от James Hinks на 30.05.14, 12:03:

Аз пък няма спомен да си искал да си 80 кила :)

Това бяха думите...а и грешката е моя...храната не съответстваше на целите ;)
А за килата - чак 80 не, ама примерно на под 100 ще се зарадвам...някой ден :)

ИМ

31.05.14
00:00

Общо взето си надарен с подходяща генетика и както и да въртиш нещата бързо качваш мускулна маса. От друга страна това теб не те радва, а точно обртаното - искаш да го избегнеш, но в същото време искаш да ходиш на фитнес и искаш да подържаш форма и тонус, така ли е ситуацията, Ванка ?

Общо взето е така. Като цяло горе -долу научках засега схемата, тренировка през три-четири дни и хранене с не много калории, но изцяло от бързи въглехидрати и много малко протеин. Иначе за твоите идеи за трениране имам  основателни съмнения, че ще ме уморят :) Аз съм меко казано мързелив за по -сериозни занимания. Храната днес е лазаня, пица, чийзкейк с горски плодове и палачинка с шоколад. Преди малко се прибрах и още ми е тежко на стомаха. Утре цял ден на работа и най-вероятно после ще имам други ангажименти и няма да тренирам, може би в неделя. Това е!

31.05.14
00:49

Това хранене не води към добро...
A моите идеи със сигурност няма да те уморят, но ще те държат в тонус и няма да качваш килограми от тях.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 31.05.14 00:49.

ИМ

01.06.14
12:55

Тренировка:
Няколко загряващи кръга без почивка.
3 Работни кръга без почивка:
1. Тясна тяга - 3,3,3 х 130кг.
2. Лег с краката във възздуха - 5,4,5 х100кг.
Разтоварване на тежестите и 3 кръга без почивка:
1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х28кг./на ръка/
2. Скотово сгъване с прав лост - 6,6,5 х30кг. +5 набирания раменен подхват.

Храната вчера - 2 шоколада със стафиди и лешници, малко домашна баница, 2 литра кола зеро. Храната днес: кроасан с нуга пълнеж, шоколад със стафиди и лешници, шопска салата и бял хляб, 2 лита пепси макс. Претоварен съм от ангажименти от всякакъв тип, но днес успях да намеря 20 минути за една бърза тренировка и мисля, че ми се отрази добре. Имах що годе и енергия, като се има на предвид заспиването ми в 4 и ставането около в 7. Бързите ми въглехидрати са малко повече от обикновено, но ми помагат да мисля иначе ще блокирам в момента . Това е !

ИМ

03.06.14
20:31

Храната : шоколад със стафиди и лешници, банан и сладолед. Трябваше да тренирам, но жената настояваше да си остана вкъщи и да не излизам. Утре, ако няма изненади, ще тренирам. Напоследък съм в голяма мъгла и днес, не за първи път, си обещах да спра да правя глупости и да наранявам хората около мен, но този път мисля, че трябва да си сърбам попарата и да спра да бъда егоист, а да помисля малко и за другите. Иначе за около 4-5 дни съм спал около 8 -10 часа, по има няма два часа на денонощие, Дънките ми падат доста вече, а тениските, които ми бяха прилепнали плътно по тялото, сега взеха да ми висят. Това е. От утре по-сериозно или поне се надявам да е така.

ИМ

04.06.14
20:05

Тренировка - около 5 минути

3 кръга без почивка от:
1. Лег от обратен наклон - 6,5,5 х110кг.
2, Набирания с широк надхват - 6,4,2

Храната - кутия шоколадови бонбони сушард асорти, два литра кола зеро, малко парче домашна пица. Днес цял ден лирични отклонения, който донесоха само още главоболия и за мен и за отсрещната страна, някои неща е трудно да се прекратят изведнъж.  Обмислям дали да не започна да правя кръгове от по две упражнения, а да тренирам всеки ден без почивка. Още е в процес на развитие тази идея и се чудя дали да я реализириам.Общо взето това е.

ИМ

08.06.14
15:06

Тези дни отново не съм тренирал, защото водих жената малко на спа и нямаше как. Иначе направих един хубав релакс. Учудващо е, че толкова малко хора харесват сауната. Жената търпи 10-15 минути и до там. Имаше хора влизат, стоят 2 минути и не издържат повече и излизат. Аз стоя 15 -20 минути излизам, праскам един студен душ и  влизам отново за  15-20 мин. Много ободряващо ми действа. По едно време даже обмислях да дремна.
Храната днес -  филии с масло и конфитъор, шоколад със стафиди и лешници, бисквити с фастъчено масло, за вечеря  най-вероятно още един шоколад със стафиди и лешници.
От утре смятам да започна един експеримент, като се опитам да направя 168 часа фаст. Съмнавам се да успея от първия път, но пък не пречи да опитам. Напоследък се интересувам от медитация, като имам едно заформящо се убеждение за свързаността между глада и успешната медитация. Това е!

На мнение съм, че с това хранене нито ще изглеждаш, нито ще се чувстваш по-добре, това със 168 часовия фаст ми звучи доста крайно и леко встрани от здравословното, не си ли обмислял за някакъв среден вариант, с който хем да не поддържаш обемна мускулатура, хем да се храниш по-пълноценно. Мисля, че тези принцип, които спазваш в момента трудно биха могли да доведат до нещо добро.....

ИМ

08.06.14
19:40

Опитът да изкарам 168 часа фаст няма нищо общо с физическта ми форма, здравословния начин на живот и това как изглеждам. Да кажем, че просто искам да си изпробвам волята и да разбера до колко точно може да издържа без храна. Знам ли може да не изкарам и 48 часа. Обаче е нещо което съм си наумил и няма да спя спокойно докато не го пробвам :)

ИМ

11.06.14
20:06

Тренировка:
Загрявка - 7 минути разпалено говорене по телефона с доста ръкомахане.

Кръгове:
1. Набирания широк надхват -6,6,5
2. Лег от обратен наклон -6,6,8х100кг.
Малко почивка и
1 Полулег на машина -10,10,8 х плочки
2. Вертикален скрипец - 10,10,8х плочки

Като при около 72-73 часа фаст бива. Много неприятно си разтегнах сухожилието отстрани на прасеца, чак куцам. Разтежението се случи по най-идиотския начин - при бързо слизане по стълбите в офиса, да бях ползвал асансъора.

Прекъснах планувания 168 часа фаст. Честно казано чувствах се добре и за 168 часа не знам, но на 99% съм убеден, че щях да изкарам най-малко едно 120 часа. Причината за прекъсването се дължи на факта, че по 10-15 пъти на ден ми се казваше ще се разболееш, ще хванеш анорексия и т.н., което до толкова ми писна, че трябваше или да прекратя фаста или да направя един хубав семеен скандал. Към момента семеен скандал е последното, което ми трябва, та прекратих фаста. Фаста го докарах до около 72 -75, не помня кога точно спрях в неделя, смятах да вечерям, но се разминах с малко по-късен обяд.

Храната след 72 - 75 часа фаст:

19:20ч- домашно кисело мляко с домашно сладко от боровинки и малини, много малко парче домашна баница, която топих в краве масло.

21:00ч. - татарско кюфте, таратор, пъпеш и резен грейфрут.

Днес ми изкараха акъла. Обаждат ми се от градината и ми казват дъщеря ви има много висока температура. Опитваме се да я смъкнем, трябва веднага да дойдете да я вземате и закарате в болница. Съответно хвърлям всички документи, които държа и спринтирам веднага по стълбите. Звъня в движение на баща ми и казвам малката има много висока температура тръгвай веднага и аз тръгвам. Карам като луд, изядох няколко майни. Тъкмо пристигах до градината и баща ми се обади, че я взел и я кара към болницата. Климатика ми беше направен на 12 градуса  и в колата фризер, а аз целия плувнал в пот. Отивам в болницата и баща ми  се паркираше и гледам малката усмихната и се хили. Имала 38 градуса темепература, което за дете на 2 години и половина, дори и аз знам, че е нищо. Тя вкъщи като й излизаха зъбите вдигаше по - висока температура и педиатъра ни казваше спокойно това не е висока температура за малко дете. Та ми изкараха акъла за едното нищо. Малката в крайна сметка има бронхит изписаха и антибиотици и си я взехме вкъщи да си я лекуваме. За първи път ми се разболява  и ми е доста притиснено, ама няма как децата боледуват. Та има и много други глупости дето се случиха днес, но това е нещото, което най-много обзе съзнанието ми.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 11.06.14 20:07.

12.06.14
10:24

протеЙн

ИМ

12.06.14
19:47

казано от Pavel D на 12.06.14, 10:24:

протеЙн

Това, което олицетворява това лого ме е зареждало много повече от който и да е нутриент :)

Тренировка: Загряващи кръгове.
1. Лег с лост - 3,3,2 х 120кг.
2. Мечка - 10,10,10 х 70кг.
Разтоварване на тежестите и
1. Разгъване с метална ръкохватка на скрипец - 8,8,8 х80кг.
2. Сгъване с дъмбели прав - 6,6,6 х16кг./ на ръка/

Може би защото вчера правих лег и днес раменете ми бяха уморени, та лежанката малко зор виидях. Иначе малко по мързеливата, но бива. Страно, но ми се кляка. Отпусне ли ме малко сухожилието на прасеца ще поклякам.

22 часа фаст и:
19:10ч. - две дози суроватка/последните/ с прясно мляко, един банан.
20:10ч. - купа леща, свинска вратна на скара, таратор, резън грейфрут.

Днес имах много работа, но иначе денят ми  беше добър.

Аз ебати музикалния манияк. Пуснал съм  в спалнята на блу рея тубата и гледам клипове, отивам в дневната да ям и пускам пак тубата на ти ви то и пак слушам музика, а вечерта като малката заспи слагам слушалките на лаптопа и пак слушам музика.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 12.06.14 20:00.

12.06.14
20:30

С цялото си уважение Ванка ,ама ... музиката и мелодиите са две различни неща!
Не се засягай ,но музиката е творчески завършен процес ,а не едногамен словоритъм!Мое мнение ,не те упреквам за пристрастията ти,просто съм малко краен в това отношение!
Бъди здрав и се вземи в ръце! ;)

Георги Милев

12.06.14
20:58

Аз от около 6-7 години слушам между 8 -10 часа музика на ден. В работата, вкъщи, докато тренирам, докато готвя и мия чинии. Мога ли да слушам музика го правя като мен не ме кефи толкова много на колони да свири, а повече на слушалки - мятам нещо на телефона и слушалките в ушите.

Мнението беше редактирано от Георги Милев на 12.06.14 20:58.

ИМ

12.06.14
21:00

казано от sapuna на 12.06.14, 20:30:

С цялото си уважение Ванка ,ама ... музиката и мелодиите са две различни неща!
Не се засягай ,но музиката е творчески завършен процес ,а не едногамен словоритъм!Мое мнение ,не те упреквам за пристрастията ти,просто съм малко краен в това отношение!
Бъди здрав и се вземи в ръце! ;)

Не се засягам. Всичко е строго субективно. И да за мен това е музика и е изцяло завършен процес. И това ти го казвам като човек, който слуша рап и от време на време качествено ар § би и соул, от близо 16-17 години и говоря за рап, а не за поп историите, които се въртят по ти ви то и нямат нищо общо  с рапа и хип хоп културата като цяло. И ще се учудиш колко послание и смислени и качествени текстове носят повечето песни. И колко класически инструменти тип пиана, цигулки, виоли, саксофони и т.н. се използват масово в качествения рап, та нещата изобщо не се свеждат до едногомен словоритъм. И да не минава ден без да слушам поне по 3-4 часа музика и както отбелязах по-горе това е всеки ден в продължение на 15-16 години. За мен това е музиката, нещото което ме кара всеки ден с години да не спирам да слушам и да ми доставя това удоволствие, което само този вид изкуство може да достави. За теб може да е поп, рок, чалга, музика за  валс и т.н. Субективизъм както казах :)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 12.06.14 21:10.

13.06.14
00:37

хехе поздрав

ИМ

13.06.14
19:47

Тренировка:
Кръгове:
1. Клек -5,5,5 х90кг.
2. Високо изтегляне -5,5,5 х70кг.
Малко почивка и
Полулег с дъмбели - 10х28кг.,8,8,8х30кг./ на ръка/

Понаболяваме още сухожилието и клека дори и 90 кг трудно ставах, но все пак раздвижих малко кръвта в краката.

Около 23 часа фаст и:
20:00ч. -  каша със сирене, салата домати и краставици, една филия бял хляб, малко пепси и луканка на скара.

Днес денят ми бе сравнително добър.  Не знам как се получава, но като почти не тренирам и се храня предимно с боклуци изглеждам по-добре от когато блъскам здраво.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 13.06.14 19:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1